Sebők Gábor Emlékverseny

Iskolánk meghívást kapott az idén kissé megújult formában megrendezett Sebők Gábor Emlékversenyre, amit már 2011 óta sikerrel szervez a PTE 1. Számú Gyakorló Általános Iskolája. Erre a versenyre az angol nyelv iránt érdeklődő iskolák nevezhetnek be.
Ebben az évben a kihívás, Mark Twain, A koldus és királyfi című rövidített olvasmányára épült. Hatodikosaink közül neveztük be a 3 fős, ‘’Soldiers Of Meszes” (Meszes Katonái) nevezetű csapatunkat e városi csapatversenybe. A gyerekeknek előzetes feladataik is voltak, hiszen fel kellett készülniük angolul az olvasmány tartalmából, az akkori korszak kifejezéseiből is. Valamint egy jelenet forgatókönyvének megírása, megtanulása mellett, menetlevelet és egy képregényes projekt munkát is készítettek.
A verseny napja március 23-án volt, ahol a jelenet előadása után, különböző nehézségű feladatok vártak még a csapatunkra a helyszínen. Szépen szerepeltek a mi Meszesi Katonáink az állomásokon! Cserébe megvendégelték őket, aztán pedig jutalomban részesültek!
Sok szeretettel gratulálunk a résztvevőknek!
Congratulations! Kiss Luca, Egédi Ferenc (6.b) and Orsós Vendel(6.a). Great job!

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.