Projektek kategória bejegyzései

EpiKalandorok kirándulás

2022. november 23-án a 7 a, 7.b és 6.a osztály tanulói az EpiKalandorok projekt keretén belül tanulmányi kiránduláson vettek részt az Orfűi Malmoknál. A papírmerítés foglalkozáson a tanulók sokat megtudhattak a középkori, és koraújkori papírkészítésről. Megtekinthették a papírmerítő műhelyeket, megismerhették a papírkészítés eszközeit, melyeket a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Bemutató óra 4.C

2022. november 21-én iskolánk 4.C osztályának tanulói megmutatták, hogy milyen ügyesek a reciprok olvasás technikájának alkalmazásában. Az óra témája a Titanic fedélzetén című meseregény 9. fejezetének feldolgozása volt. Ez az esemény fontos állomása volt az osztály Titanic projektjének. Az iskolánkból … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Lépésről Lépésre Program, Projektek | Szóljon hozzá most!

Mecsek projektzáró a 6.C osztályban

2022. november 23-án a Mecsek projektzárók sorát a 6.C osztályé zárta a hatodik évfolyamon. A szép számban megjelenő közönség megtekinthette a tanulók által írt mondákból készített filmeket, részese lehetett egy vidám hangulatú Game shownak, melynek során a csapatokba rendeződött tanulóknak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Mecsek projektzáró a 6.A osztályban

2022. november 22-én került sor a Mecsek projekt zárófoglalkozására a 6.A osztályban. Az osztály tanulói párokba rendeződve egy jó hangulatú vetélkedő keretében adtak számot a témában szerzett ismereteikről. További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Mecsek projektzáró a 6.B osztályban

A 6.B osztály november 18-án két színhelyen tartotta projektzáróját: az eredeti elképzelés szerint Rigó kúton egy akadályverseny formájában, de mivel az eső közbeszólt, így a Mecseki mondák, valamint egy angol nyelvű erdei történetük előadását már az iskolában mutatták be. Az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Tanösvények projekt 4.C

A “Tanösvények” projekt keretében a 4.C osztály tanulói a Pintér-kerti arborétumban jártak. Norbi bácsi vezetésével sok mecseki védett növényről hallottak érdekességeket.

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Mecsek projekt kirándulás 6.C

2022. október 19-én a iskolánk 6.C osztálya a Mecsek projekt keretében a Tripammer-fához kirándult, melynek során testközelben ismerkedhettek meg a tanórákon tanult növények jellegzetességeivel. A tanulók fásszárú és lágyszárú növényeket mellett rovarokat fényképeztek, valamint megmutatták, hogyan is mutatnak “fa-pózban”. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Török világ projektzáró a 6.A osztályban

2022. június 13-án került sor a Török világ projekt záróeseményére a 6.A osztályban, melynek során a projekthez kapcsolódó török kori emlékeket látogattuk meg Pécsett, illetve a különböző helyszíneken különböző feladatok megoldására volt lehetőségük a csapatoknak. Menetleveleken gyűjtötték az elvégzett feladatokért … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Indián projektzáró a 3.C osztályban

A 3.C osztály június 8-án tartotta az „Indián” projekt zárását. A hadiösvényen különböző intelligenciák feladatai várták a gyerekeket és a szülőket. Közösen megnézték az informatika órán készített animációkat, rajzaik segítségével elmesélték a feldolgozott meseregényt (Indiánok táborában). Ezek után szabadon választott … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Pál utcai fiúk projektzáró az 5.C osztályban

2022. június 7-én került sor a Pál utcai fiúk projekt zárására az 5.C osztályban. Boka János visszaemlékezéseit végigkísérve és az osztály által eljátszott jeleneteket megtekintve eleveníthettük fel a regény fontosabb eseményeit: einstand a múziumkertben, Boka és Nemecsek kalandjai a Füvészkertben, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!