Floorball országos elődöntő

Iskolánk két csapata vett részt a Kecskeméten megrendezésre kerülő Floorball Országos Elődöntőjén. A II. korcsoportos leánycsapat a IV. helyen végzett, a IV. korcsoportos leánycsapatunk a II. helyen zárt!
Szép volt lányok!

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Ünnepre HANGOLÓdtunk…

December 15-i napon az alsós tanulóink a HANGOLÓ- zenés, verses műsorát hallgathatták, élvezhették. Felső tagozatos tanulók mozizással töltötték a délelőttöt.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Rotary Advent a Széchenyi téren

A Pécsi Rotary Advent 12. napján a P.H.E. Project Kft. ügyvezetője, Horváth Péter iskolánk 8.a osztályos diákjának, Nemes Richárdnak adta át a Rotary Club karácsonyi ajándékát.
Díjátadó

A díjátadón Omo Emma, 4.a osztályos tanulónk adta elő a Polar Express című dalt, valamint felléptek iskolánk aerobicos és moderntáncos tanulói is.
Omo Emma előadása

 

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Ünnepi fellépés

Az Árkád karácsonyi színpadán táncolt iskolánk moderntánc és aerobik csapata, ahol színvonalas előadásokkal járultak hozzá az ünnepi hangulat megteremtéséhez.

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Grundbirkózás megyei döntő

  

Grundbirkózás megyei döntőjének adott otthont iskolánk sportcsarnoka, két korcsoport fiú és leány kategóriában. A 8 iskola részvételével zajló csapatversenyt megnyerte a Pécsi Meszesi Általános Iskola. A 40 versenyzőnk elhozott 9 arany, 9 ezüst és 7 bronzérmet. Nagyon szép teljesítmény, gratulálunk és további szép sikereket kívánunk!

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Mikulás

December 6-án ellátogatott iskolánkba a Mikulás. A gyerekek izgatottan várták, énekkel és táncbemutatókkal köszöntötték.


További képek a Galéria menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Rajz-Tánc kiállításmegnyitó és projektzáró

2018. december 5-én került sor iskolánk 3.a osztályának RAJZ-TÁNC kiállításmegnyitójára és projektzárójára.

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Mesés reggel az aulában…

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Mecsek projektzáró a 6.b osztályban

2018. december 3-án került sor a Mecsek projekt zárófoglalkozására a 6.b osztályban. Az osztály tanulói bemutatták a projekt során készített munkáikat, többek között a megírt mondákból készített filmeket, a Mecsekben megtalálható növényekről készített prezentációkat és infografikákat, valamint a projekt során készített tanulói portfólióikat. Emellett játékos feladatok során számot adtak a témában szerzett ismereteikről.
További képek a Galéria menüpont alatt láthatók.

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Téli madáretetés

Elérkezett a hideg idő és ezzel együtt a madáretetés időszaka. A 6.D osztály vállalta iskolánkban a madarak etetését. Ennek keretében madártani órán vettek részt és madáretetőket készítettek, melyek az udvaron várják majd a didergő kis állatokat.

Kategória: Felső tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!