Nyári ügyeleti napok

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!

Sikeres pályázat – NTP-TFJ-22-0093

Iskolánk sikeresen pályázott a Miniszterelnökség megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetett, a NTP-TFJ-22 kódszámú “A tehetségsegítés feltételrendszerének javítását célzó hazai programok támogatása” című pályázaton, melynek eredményeként 2300000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.
A projekt címe: RobotiKalandorok – komplex informatikai tehetséggondozó program a Pécsi Meszesi Általános Iskolában
A projekt kezdete: 2022. november 7.
A projekt vége: 2023. június 30.
A pályázat azonosítószáma: NTP-TFJ-22-0093
Az elnyert támogatás összege: 2300000 Ft
Az elnyert támogatásból iskolánk robotika eszközparkja kerül bővítésre.

Kategória: Informatika | Szóljon hozzá most!

Tájékoztató a balatoni táborról

Kategória: Tábor | Szóljon hozzá most!

Tanszercsomagok osztása – 2022/2023

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!

Tanévzáró ünnepély

2022. június 17-én került sor iskolánk a Tanévzáró ünnepélyére. Nagy-Bán Rebeka, Németh Zsófia és Orsós Mirella 6.c osztályos tanulók verssel búcsúztatták a tanévet, majd Téliné Nagy Emese, intézményvezető beszéde után díjazásra kerültek a tanév során kiemelkedőt nyújtott tanulóink. Emellett átadásra került a Lőrincz Tamás Emlékdíj, melyet alsó tagozaton Gulyás Máté 4.a, felső tagozaton Omo Emma Regina 7.b osztályos tanuló, míg a pedagógusok közül Novák Zsoltné érdemelt ki az idei tanévben. A műsort iskolánk stepaerobik csoportjának és 8. évfolyamos moderntáncos tanulóinak előadásai színesítették.
További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Ballagás 2022

2022. június 15-én került sor iskolánk Ballagási ünnepélyére. Téliné Nagy Emese, intézményvezető beszéde után a hetedikesek részéről Illés Máté, 7.b osztályos tanuló búcsúzott diáktársaitól, míg a nyolcadikosok nevében Iordache Emília, 8.a osztályos tanuló köszönt el iskolánktól. Az ünnepség során díjazásra kerültek a tanév során kiemelkedő tanulmányi eredményeket elért nyolcadik évfolyamos tanulóink. Emellett átadásra kerültek a hagyományos Év diákja és Év szülője kitüntetések. Az Év diákja címet Szalay Boglárka, 8.a osztályos tanuló, míg az Év szülője címet Kovács Ildikó érdemelte ki. A műsort Stefanovics Ramóna (7.b) modern táncos produkciója, valamint az 5.b osztályos lányok búcsúdala színesítette.
További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Balatoni tábor 2022 – szülői értekezlet

Kategória: Tábor | Szóljon hozzá most!

Tagintézmény-vezetői pályázat

A Pécsi Meszesi Általános Iskola Vasas-Somogy-Hirdi Általános Iskolája tagintézmény-vezetői pályázata itt olvasható.

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!

Török világ projektzáró a 6.A osztályban

2022. június 13-án került sor a Török világ projekt záróeseményére a 6.A osztályban, melynek során a projekthez kapcsolódó török kori emlékeket látogattuk meg Pécsett, illetve a különböző helyszíneken különböző feladatok megoldására volt lehetőségük a csapatoknak. Menetleveleken gyűjtötték az elvégzett feladatokért járó pontokat, majd szoros versenyt követően fagylalttal ünnepeltük a győzelmeket.

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Diákönkormányzati Nap

Mozgás, sport, játék, pecsétgyűjtés – erről szólt június 13-án az alsó tagozatosok napja. Nyolc helyszínen próbálhatták ki ügyességüket a gyerekek és a legtöbb pecsétet összegyűjtő osztályok jutalomba részesültek.

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!