Szakmai elismerés

Örömmel és büszkén osztjuk meg Önökkel, hogy a Pécsi Tankerületi Központ által elismerő oklevélben részesült Darvasi Tünde, aki iskolánk igazgatóhelyetteseként kiváló szakmai tudással és munkabírással támogatja kollégáit a befogadó szervezeti kultúra megteremtésében, az irányelvek kidolgozásában és az inklúzió mindennapi gyakorlatának megszervezésében.

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!

Szakmai elismerés

Örömmel és büszkén osztjuk meg Önökkel, hogy a Pécsi Tankerületi Központ által 2018-ban alapított „Pécsi Tankerületi Központ Közneveléséért Díj” Hátránykompenzáció kategóriájában 2024-ben iskolánk kiemelkedő pedagógusa, Varga Ágnes Emőke részesült elismerésben.
Varga Ágnes Emőke komoly szerepet vállalt a szemléletváltást és nyitottságot hozó pedagógiai koncepciók kidolgozásában, valamint intézményünk alapértékeinek megteremtésében. Ezen túlmenően, meghatározó tagja annak az innovatív csapatnak, amely a hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatására irányuló alternatív pedagógiai programot dolgozott ki.
Gratulálunk neki, és köszönjük elkötelezett, példaértékű munkáját!

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!

Tájékoztató a balatoni táborról 2024

A táborozáshoz szükséges szülői nyilatkozat innen tölthető le:
Szülői nyilatkozat táborozáshoz

Kategória: Tábor | Szóljon hozzá most!

Nyári ügyelet

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!

Tanévzáró 2024

2024. június 24-én került sor iskolánk a Tanévzáró ünnepélyére. Kulcsár Beatrix, 6.a osztályos tanuló konferálásával és Téliné Nagy Emese, igazgatónő beszéde után díjazásra kerültek a tanév során kiemelkedőt nyújtott tanulóink. A rengeteg könyvjutalom és sportérem mellett az év jó sportolója kupát Vándor Erik, 6.a osztályos tanulója vehette át. A műsort iskolánk kórusának előadása és az 1.B osztályos tanulóinak dala színesítette.
További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Ballagás 2024

2024. június 21-én került sor iskolánk Ballagási ünnepélyére. Balogh Brenda, 6.a osztályos tanuló konferálásával és Téliné Nagy Emese, intézményvezető beszéde után a hetedikesek részéről Pernecker Noémi, 7.b osztályos tanuló verssel búcsúzott diáktársaitól, míg a nyolcadikosok nevében Nagy-Bán Rebeka, 8.c osztályos tanuló dallal köszönt el iskolánktól. Az ünnepség során díjazásra kerültek a tanév során kiemelkedő tanulmányi eredményeket elért hetedik és nyolcadik évfolyamos tanulóink. Emellett átadásra kerültek a hagyományos Év diákja, Év szülője kitüntetések és a Lőrinc Tamás Emlékdíj. Az Év diákja címet Fazekas Réka, 8.c osztályos tanuló, míg az Év szülője címet Kudlacsek Ferencné vehette át. A Lőrincz Tamás Emlékdíjat alsó tagozaton Lakatos Zsófia 4.b, felső tagozaton Szőllősy Borbála 6.a osztályos tanuló, míg a pedagógusok közül Vörös-Sárosi Szilvia érdemelte ki az idei tanévben. A műsort iskolánk kórusának dala színesítette.
További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Mesevetélkedő 3-4. évfolyamon

A tanév utolsó napjaiban a 3-4. osztályok is a mesék birodalmában barangoltak, játékos feladatokat oldottak meg.

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Kirándultunk

Szerdán osztályaink kirándulásokon vettek részt. Komlótól Pécs belvárosáig, Árpádtetőtől a Tettyéig, a Dömörkaputól a Zsolnay Negyedig sok helyen jártunk, sok élményt gyűjtöttünk.

Kategória: Alsó tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Balatoni tábor 2024 – szülői értekezlet

Kategória: Tábor | Szóljon hozzá most!

Év végi programok

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!