Lépésről Lépésre Program kategória bejegyzései

Bázisintézményi Szakmai Napok

Bázisintézményi Szakmai Napok a Pécsi Meszesi Általános Iskolában 2017.10.26 9.00 – 10.00 TEVÉKENYSÉGKÖZPONTÚ TANULÁS A LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE PROGRAMBAN - Bemutató óra: Hogyan tanuljuk játékos tevékenységekkel a betűket? Tanít: Jékiné Szabó Rita 10.00 – 10.30 Óramegbeszélés,konzultáció 2017.11.16 13.30 – 15.00 AZ AKTÍV … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Bázisintézmény, Lépésről Lépésre Program | Szóljon hozzá most!

LLP képzések

A Parners Hungary Alapítvány és az intézményünkben működő Lépésről Lépésre Módszertani Régió Központ közös képzési ajánlata a következő linken található. http://kepzesek.lepesrollepesre.eu

Kategória: Lépésről Lépésre Program | Szóljon hozzá most!

Szülői értekezlet másképpen

Sokan eljöttek a 4 év utolsó szülői értekezletére, amit amúgy “Lépésről lépésre módra” szerveztünk. Már automatikusan rakták körbe a székeket a szülők, ahogy megszokták nálunk az elmúlt évek alatt. Barátságosabb, közvetlenebb így a beszélgetés. Ma mi, tanítók készültünk kicsi meglepetéssel, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Lépésről Lépésre Program | Szóljon hozzá most!

LLP nyílt nap

Április 3-án újra bepillantást nyerhettek vendégeink a Lépésről lépésre program elemeibe. Az esemény az intézményünkben két éve újrainduló Módszertani Régió Központ hetedik hasonló rendezvénye volt, az Oktatási Hivatal Bázisintézményeként pedig az első. Közel 60 érdeklődő választott magának szakterületének megfelelő bemutató … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Bázisintézmény, Lépésről Lépésre Program | Szóljon hozzá most!

LLP műhelymunka

2017. március 27-28-án Zágon Bertalanné (Mari), a Lépésről lépésre program szakmai vezetője járt nálunk és tartott műhelymunkát tantestületünk érdeklődő tagjai számára “Differenciálás” témakörben. Megerősített minket abban, hogy sok jó gyakorlatunk van ezen a területen. Több gyakorlatban is használható ötletet kaptunk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Lépésről Lépésre Program | Szóljon hozzá most!

LLP nyílt nap

2017. április 3-án ismét nyílt napra, bemutató órákra és műhelymunkára hívunk minden érdeklődőt a Budai – Városkapu Iskolában működő Lépésről Lépésre Program Regionális Módszertani Központ rendezvényére. Célunk, hogy most már az OH és a POK Bázisintézményeként is, minél szélesebb körben … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Lépésről Lépésre Program | Szóljon hozzá most!

Konferencia – Regionális Módszertani Központ

2017. február 3-4-én Budapesten rendezett mini-konferenciát a Partners Hungary Alapítvány. Az intézményünkben működő Regionális Módszertani Központ elmúlt évi munkájáról Jékiné Szabó Rita számolt be. A rendezvényen résztvevő kollegák még: Dancsecs Andrea, Helesfayné Lajtay Csilla és Somogyiné Nagy Éva.

Kategória: Lépésről Lépésre Program | Szóljon hozzá most!

LLP szakmai nap

November 24–én ismét szakmai napra hívtuk a környék pedagógusait. Egyetemisták is csatlakoztak a társasághoz, így kb. 50 vendég ismerkedhetett a Lépésről lépésre program egyik legfontosabb tanulásszervezési formájával, a differenciálással. Négy bemutató órát tartottunk: 2.b Tóthné Göndöcs Zsuzsanna matematika 4.a Patakiné … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Lépésről Lépésre Program | Szóljon hozzá most!

Lépésről lépésre program nyílt nap

A pécsi Lépésről Lépésre Módszertani Régió Központ szeretettel vár minden pedagógus kollégát nyílt napjára. Időpont: 2016. november 24. 9.00-12.45 Helyszín: Budai-Városkapu Iskola (7629 Pécs, Komlói út 58.) Részvételi szándékát kérjük, 2016. november 22-ig az alábbi linken jelezze: program regisztráció

Kategória: Lépésről Lépésre Program | Szóljon hozzá most!

Ezt írták rólunk a Dunántúli Naplóban

Kategória: Lépésről Lépésre Program | Szóljon hozzá most!