Aktuális kategória bejegyzései

Pályázati tájékoztató – EFOP-3.2.5-17

MEGKEZDŐDÖTT A PÁLYAORIENTÁCIÓ RENDSZERSZINTŰ MEGÚJÍTÁSA A PÉCSI TANKERÜLETI KÖZPONT INTÉZMÉNYEIBEN A Pécsi Tankerületi Központ az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-3.2.5-17 kódszámú, „Pályaorientáció, kiemelten az MTMI készségek és kompetenciák fejlesztése a köznevelés rendszerében” című felhívásra benyújtott pályázatával támogatást nyert a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!

Szavazz az iskolánkra!

Színes a világ – Színes az iskolánk http://www.letscolour.hu/palyazat/sznes-a-vilg-sznes-az-iskolnk A regisztráció (http://www.letscolour.hu/signup) után minden nap egy szavazatot lehet leadni!

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!

Fenntarthatósági Témahét

Iskolánk is csatlakozott a 2018. április 23-27. között megvalósuló programhoz, melynek célja a fenntarthatóság fontosságának tudatosítása a Föld védelméért. A különböző tanórák megtartása mellett lehetőség van pályázatokon is részt venni: Alsó tagozat – Egy doboznyi természet Felső tagozat – Ahol … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Aktuális – április

Március 29. – Április 4. Tavaszi szünet Április 5. A tavaszi szünet utáni első tanítási nap Április 16. Holokauszt áldozatainak emléknapja Április 21. (szombat) Áthelyezett munkanap (Alsó tagozaton az 1-4. óra, Felső tagozaton az 1-5. óra hétfői órarend szerint) Április … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!

Általános iskolai beíratás

Értesítjük a szülőket, hogy a 2018-2019. tanévre történő általános iskolai beíratásokra az alábbi időpontokban kerül sor: 2018. április 12-én (csütörtök) 8.00-18.00 óráig 2018. április 13-án (péntek) 8.00–16.00 óráig A gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a hatodik életévét … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!

Aktuális – március

Március 7. Iskolanyitogató program óvodásoknak Március 10. (szombat) Áthelyezett munkanap (Alsó tagozaton Szitakötő nap, Felső tagozaton az 1-3. óra pénteki órarend szerint) Március 14. Iskolai ünnepély március 15. alkalmából Március 28. A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap Március 29. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!

Környezetverseny

A versenyhez kapcsolódó tájékoztató, segítség és jelentkezési lap innen letölthető: Környezetverseny tájékoztató Környezetverseny egy kis segítség Környezetverseny jelentkezési lap

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Felsős farsang

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!

Alsós farsang

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Aktuális – február

Február 2. Értesítés a félévi eredményekről, félévi bizonyítványok kiosztása Február 5. 17:00 Szülői értekezlet alsó és felső tagozaton Február 7. Iskolanyitogató program óvodásoknak Február 9. 15:00 – 18:00 Farsangi karnevál alsó tagozatosoknak Február 12. Félévi nevelőtestületi értekezlet (1-3. óra lesz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!