Moderntánc

Év közbeni projektek:
Iskolánk moderntánc csoportjai jócskán kiveszik részüket az iskolai életből. Rendszeresen szerepelnek az évnyitókon és évzárókon egyaránt. Minden évben izgalmas és változatos koreográfiákkal készülünk az immáron hagyományos halloweeni programra. Rengeteg gyakorlást és próbát követően szerves részét képezik az október 23-ai megemlékezéseknek, mely során minden évben színvonalas műsorban szerepelnek. Rendszeresen képviselik iskolánkat nagy sikerrel az ÁRKÁD bevásárlóközpont karácsonyi színpadán. Szívesen tesznek eleget évről évre annak a megtisztelő felkérésnek, hogy idősek otthonában mutassák be karácsonyi műsorokat, melyet az iskola tanulói és diákjai előtt is bemutatnak a Mikulás ünnepségen. A farsangi időszak a változásé, így a farsangi mulatságra minden évben valami újdonsággal, tőlük nem megszokottal jelentkeznek. A tavasz a tánc vizsgára való készülés időszaka. Májusban a táncosok megmutathatják tánctechnikailag mennyit fejlődtek a tanév során és vizsgabizottság előtt mutatják be vizsgagyakorlataikat. Ezzel egyidőben megkezdődnek a versenyek is, melyekről rendszeresen kimagasló eredménnyel térnek haza táncosaink. Évről évre több táncos növendékünk sikeres pályamunkáiknak köszönhetően lehet részese a Messzehangzó Tehetségekért Alapítvány nyári táborának.

Táncversenyek:
Iskolánk moderntáncosai szakmai versenyeken is megmérettetik magukat. Rendszeres résztvevői vagyunk az Apáczai Táncfesztiválnak és a Sirály Táncfesztiválnak. Táncosaink több ízben állhattak a dobogó legmagasabb fokára és több különdíjban is részesülhettek.
A rengeteg gyakorlásnak, odaadó lelkiismeretes munkának bizony megvan az eredménye. Ezeken a szakmai versenyeken ilyen elismeréseket nyerni és többször is a dobogó legmagasabb fokára állni bizony nagy megtiszteltetés.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.