Légy Pécs Jövője kategória bejegyzései

Formáld át! vetélkedő

Az Ökováros-Ökorégió Alapítvány a Légy Pécs Jövője! program keretében meghirdetett “Formáld át” vetélkedőjén iskolánkat két csapat is képviselte a 4.a osztályból. A vetélkedő három internetes fordulóból és egy víz világnaphoz kapcsolódó döntőből állt. A döntőben a Felfedezők és a Természetbúvárok … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Légy Pécs Jövője, Versenyek | Szóljon hozzá most!

LÉPJ

Iskolánk , az Ökováros – Ökorégió Alapítvánnyal együttműködve az idén is részt vesz a „LÉPJ” oktatási programban. Tanórákon, interaktív foglalkozásokon, versenyen vesznek részt tanulóink a környezetünkkel, a fenntartható életmóddal kapcsolatos témakörökben.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Légy Pécs Jövője | Szóljon hozzá most!

Légy Pécs Jövője – Z-vitamin

Iskolánk 6.d osztálya a Légy Pécs Jövője program keretében Z-vitamin címmel a következő videót készítette:

Kategória: Felső tagozat, Légy Pécs Jövője | Szóljon hozzá most!

Zöld kavalkád

A 6.b osztály az Ökováros Hét Zöld Kavalkád rendezvényén vett részt 2014. február 3-án a Pécs Plázában a Légy Pécs Jövője! program keretében.

Kategória: Felső tagozat, Légy Pécs Jövője | Szóljon hozzá most!

LÉPJ! – Légy Pécs Jövője!

“A bála az utcán hever” avagy “Válogatós Városlakók vagyunk?” címmel az Ökováros-Ökorégió Alapítvány és a BIOKOM 2000 Kft. közösségi akciót szervezett 2013. március 1-én a szelektív hulladékgyűjtés jegyében. A résztvevők 1-1 műanyagpalackkal jelentek meg, amit közösen lapítottunk szét. Lapítva harmadannyi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Légy Pécs Jövője | Szóljon hozzá most!