Versenyek kategória bejegyzései

Mit mesél a vadon? – összművészeti pályázat

Szőllősy Lilla 4.c osztályos tanuló A vadon szava című versével I. helyezést ért el a 2023. évi Fenntarthatósági Témahét keretében meghirdetett Mit mesél a vadon? című összművészeti pályázaton az irodalmi alkotás 1-4. évfolyam kategóriában. Gratulálunk!

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Medve Matek Szabadtéri Matematikaverseny

Iskolánk 4.c osztályos diákjai 2023. június 4-én három csapattal vettek részt a Medve Matek Szabadtéri Matematikaverseny pécsi fordulóján. A versenyre több, mint 800 résztvevő érkezett Baranya, Tolna és Somogy megyéből. Tanulóink a koala papír alapú kategóriában a következő eredményt érték … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Országos Méh-Ész Logikai Verseny

Lezárult az ötfordulós Országos Méh-Ész Logikai Verseny, melyen iskolánk 14 alsó tagozatos tanulója méretette meg magát. A verseny célja a résztvevők érdeklődésének felkeltése az informatika, a robotika iránt, az algoritmikus gondolkodás és a kreativitás fejlesztése. A tanulók a verseny során … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Informatika, Versenyek | Szóljon hozzá most!

I. Városi Harry Potter Vetélkedő

2023. május 25-én varázslatos esemény részesei lehettünk a Pécsi Meszesi Boszorkány- és Varázslóképző Általános Iskolában: kora délután begördült a Meszes Express a környező iskolák növendékeivel, hogy bizonyítsák, mennyire ismerik Harry Potter és a bölcsek köve világát. Egy érdekes online teszt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Versenyek | Szóljon hozzá most!

Egyházmegyei Hittanolimpia 2023

2023. május 10-én került megrendezésre az egyházmegyei hittanverseny, ahol 5. és 7. osztályos diákjaink vettek részt, kiváló eredménnyel, hiszen egyik csapatunk IV. helyezést ért el. Pakstól Villányig, az egyházmegye számos területéről érkeztek a hittanosok. A verseny első fordulójában egy videót … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Bánki matematikaverseny

Geráth Napsugár, iskolánk 6.C osztályos tanulója a Bánki Donát matematikaversenyen korcsoportjában IV. helyezést ért el. Felkészítő pedagógus: Szarka Lászlóné

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Környezetverseny 2023 – eredmények

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Az “Év állatai” környezetverseny

2023. május 4-én került megrendezésre a hagyományos környezetversenyünk 9 csapat részvételével. Hat iskolából, 4 fős csapatok mérték össze tudásukat játékos feladatokon keresztül. A csapatok nagyon felkészültek voltak, sok pontot gyűjtöttek és a jó eredményekért oklevelet, könyvjutalmat vehettek át. A délután … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Versenyfelhívás – I. Harry Potter Városi Vetélkedő

„Nem az számít, hogy minek születik valaki, hanem az, hogy mivé nő fel.” J. K. Rowling Versenyfelhívás I. Harry Potter Városi Vetélkedő Nagy szeretettel várjuk azon 5. és 6. osztályos tanulókból álló 4 fős csapatok jelentkezését, akik kellő tettvágyat éreznek, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Versenyek | Szóljon hozzá most!

Informatika siker

2023. április 22-én Százhalombattán került megrendezésre a XXI. Kozma László Országos Informatika Alkalmazói Tanulmányi Verseny országos döntője, ahol iskolánk SzelleMesek Kft. csapata az előkelő III. helyen végzett. A csapat tagjai: Illés Máté, Kis Jázmin és Mecseki Csenge 8.B osztályos tanulók. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Informatika, Versenyek | Szóljon hozzá most!