Versenyek kategória bejegyzései

Harry Potter Országos Verseny 2024 – képekben

Kategória: Versenyek | Szóljon hozzá most!

Tanulmányi versenyek

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

“A titkok kamrája kitárja kapuit” – Harry Potter Országos Verseny 2024

A tanév elején nagyot álmodtunk: legyen országos a Harry Potter Versenyünk. Ennek megvalósításában segített, hogy “A titkok kamrája kitárja kapuit” – kreatív művészeti boszorkány- és varázslóképző verseny rendezése a Pécsi Meszesi Általános Iskolában című projektünkkel 1000000 Ft vissza nem térítendő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Versenyek | Szóljon hozzá most!

Országos Méh-Ész Logikai Verseny

Lezárult az ötfordulós Országos Méh-Ész Logikai Verseny, melyen iskolánk 14 alsó tagozatos tanulója mérettette meg magát. A verseny célja a résztvevők érdeklődésének felkeltése az informatika, a robotika iránt, az algoritmikus gondolkodás és a kreativitás fejlesztése. A tanulók a verseny során … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Informatika, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Harry Potter Országos Verseny 2024 – országos döntő

A mai napon begördült a Meszes Expressz a Harry Potter Országos Verseny döntőjébe jutott csapataival. Igazi varázsvilág várta a kis boszorkány- és varázslótanoncokat a Pécsi Meszesi Boszorkány- és Varázslóképző Általános Iskolában, akiknek egy 15 állomásból álló, forgószínpadszerűen eléjük kerülő mágikus … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Versenyek | Szóljon hozzá most!

Harry Potter Országos Verseny 2024

A Harry Potter Országos Versenyünkre 70 csapat nevezett az ország különböző pontjairól. A csapatoknak az 1. és 2. forduló során a Harry Potter és a titkok kamrája című regényhez kapcsolódóan kellett kihívásokat teljesíteniük: szabadulószoba, a regény mélységelvű ismeretéhez kapcsolódó feladatsor, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Versenyek | Szóljon hozzá most!

Szépíró verseny – megyei döntő

2024. április 30-án az ANK-ban immár tizedik alkalommal megrendezésre került az SNI és BTMN-el küzdő általános iskolás tanulók számára a vármegyei szépíró verseny. Ezen az eseményen nyolc tanulónk képviselte iskolánkat. A megmérettetésen egy szöveget kellett lemásolniuk kézírással, minél szebben és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Versenyek | Szóljon hozzá most!

Meseolvasó verseny

Puskás Panna, Havasi Romina, Szőllősy Illés 1. A osztályos tanulók meseolvasó versenyen vettek részt a Pinokkió Könyvtár szervezésében. Életük első megmérettetésén bátran és ügyesen helytálltak a 23 fős nehéz mezőnyben. Gratulálunk nekik!

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Szakmaismereti verseny

Az Ide-süss! vendéglátás ágazati szakmaismereti versenyen döntőjébe jutott és ott szépen szerepelt a Dobos Achilles, Nagy Krisztina és Novák Réka, 7.B osztályos tanulókból álló csapatunk.

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Medve Szabadtéri Matekverseny

Iskolánk 5-6. osztályos diákjai 2024. április 27-én (szombaton), négy csapattal vettek részt a Medve Matek Szabadtéri Matematikaverseny pécsi fordulóján. A versenyre több mint 1000 résztvevő érkezett Baranya, Tolna és Somogy megyéből. Medvebocs kategóriában 111 csapat versengett. Aranymedve rangot értek el: … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!