Versenyek kategória bejegyzései

Baranya megyei angol nyelvi verseny

A Baranya megyei angol nyelvi verseny szóbeli döntőjét 7-8. osztályos tanulók számára április 28-29-én rendezték a Pécsi Mezőszél Utcai Iskolában, amelyre mintegy kétszáz indulóból iskolánkból Bükösdi Napsugár 8.A osztályos tanuló jutott be. A döntőben Napsugár kimagasló teljesítményével I. helyezést ért … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Nemes Tihamér Országos Informatika Verseny díjátadó

Május 5-én került sor a Nemes Tihamér Országos Alkalmazói Tanulmányi Verseny díjátadójára Budapesten az ELTE Informatikai Karán. Ennek keretében vehette át Lehotai Gergely iskolánk 8.A osztályos tanulója jól megérdemelt jutalmát a verseny országos döntőjében elért III. helyezéséért. További képek a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Informatika, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Környezetverseny

2022. május 5-én került megrendezésre a hagyományos környezetismereti vetélkedőnk, melyre 10 csapat nevezett pécsi és környékbeli iskolákból. A 4 fős csapatok rejtvényeket, oldottak meg, állati nyomokat kerestek, plakátot készítettek az “ERDŐ ÁLLATAI”-ról. A jó hangulatú megmérettetés során sok pontot gyűjtöttek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Medve Matek

2022. április 23-án iskolánk 3.C osztályából kilenc tanuló részt vett a Medve Matek szabadtéri matematika verseny pécsi regionális fordulóján. A Medve Szabadtéri Matekversenyen 3-12. évfolyamos diákok, valamint tanárok és vállalkozó kedvű felnőttek is indulhatnak három fős csapatokban. Diák-kategóriák: Koala (3-4. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Mesemondó verseny

2022. április 22-én a Benedek Elek regionális mesemondó versenyen iskolánkat Balogh Brenda és Gulyás Máté 4.A osztályos tanulók képviselték. GULYÁS MÁTÉ kiemelt I. helyezett, BALOGH BRENDA III. helyezett lett. Felkészítő: Nyíri Eszter Gratulálunk a szép eredményekhez!

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Informatikai csapatverseny

Az egyéni informatika verseny után csapatban is országos eredményt értek el tanulóink, azzal hogy iskolánk JégKockák csapata V. helyen végzett a XX. Kozma László Országos Informatika Alkalmazói Tanulmányi Verseny országos döntőjében. A csapat tagjai: Hefner Patrik, Lehotai Gergely és Stettner … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Informatika, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Informatikai versenysiker

Túlzás nélkül állítható, hogy Lehotai Gergely iskolánk 8.A osztályos tanulója iskolánk történetének nem mindennapi informatika sikerét érte el azzal, hogy korcsoportjában III. helyen végzett a Nemes Tihamér Országos Alkalmazói Tanulmányi Verseny országos döntőjében. A versenyt a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Informatika, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Versmondó verseny

A Csorba Győző Könyvtár Körbirodalom Gyermekkönyvtára Nemes Nagy Ágnes születésének 100. évfordulója tiszteletére versmondó versenyt hirdetett meg a városi és a megyében élő iskolások számára. Iskolánkat Papp Luca Réka és Varga Ákos Barnabás 8.A osztályos tanulók képviselték, akik a megmérettetésen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Színjátszó találkozó

Iskolánk Meszesi nagyok elnevezésű színjátszó csapata ezüst minősítést kapott a Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozón a Lőni vagy nem lőni című produkciójukkal. A csapatból Papp Luca Réka 8.A osztályos tanuló színpadi jelenlét kategóriában különdíjban részesült. Felkészítő: Kocsis Zsófia Gratulálunk!

Kategória: Versenyek | Szóljon hozzá most!

Versenyfelhívás – Környezetverseny 2022

Április 22-ig még lehet jelentkezni!!! Nevezéseket az alábbi űrlap kitöltésével vagy a programok@meszesisuli.hu címre várjuk. Jelentkezési határidő: 2022. április 22. A részletes tájékoztató a következő linkeken érhető el: Tájékoztató – Környezetverseny 2022

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!