Versenyek kategória bejegyzései

“A TITKOK KAMRÁJA KITÁRJA KAPUIT”

“A TITKOK KAMRÁJA KITÁRJA KAPUIT” HARRY POTTER ORSZÁGOS VERSENY 2024 „Nem az számít, hogy minek születik valaki, hanem az, hogy mivé nő fel.” J. K. Rowling Nagy szeretettel várjuk azon 5. és 6. osztályos tanulókból álló 4 fős csapatok jelentkezését, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Sikeres pályázat – NTP-TMV-23-0099

     Iskolánk sikeresen pályázott a Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő által a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetett, az NTP-TMV-23 kódszámú „Tanulmányi és művészeti versenyek megrendezésének támogatása” című pályázaton, melynek eredményeként 1000000 Ft vissza nem térítendő támogatást … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Versenyek | Szóljon hozzá most!

Népdaléneklési verseny

A “Tiszán innen, Dunán túl” országos népdaléneklési verseny vármegyei fordulóján az Eck Imre Művészeti Iskola Cserfa és Búzavirág énekegyüttese a kisegyüttesek I. korcsoportjában egyaránt bronz minősítést ért el. Az együttesek tagjai: Fábrik Noel, Gaál Zselyke Evelin, Merczel Szabolcs, Sütő Sára, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Megyei angol nyelvi verseny

A Janus Pannonius Gimnáziumban szervezett megyei angol nyelvi versenyen vettek részt iskolánk 8. osztályos tanulói, és az elért pontszámok alapján az alábbi eredmények születtek: Csille Álmos 8. a és Papp Benedek 8. c osztályos tanulók holtversenyben a VI. helyen, Nyári … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

VIII. Meszesi Dalfesztivál

2023. november 16-án iskolánk tanulói részt vettek a VIII. Meszesi Dalfesztiválon. A Búzavirág Énekegyüttes: Gaál Zselyke és Sütő Sára a Meszesi Általános Iskola, ECK Imre Művészeti Iskola tanulói, a Cserfa Énekegyüttes: Szekeres Zalán, Szőlősi Ármin, Melczer Szabolcs, Fábrik Noel a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

„Sherlock Junior” – bűnügyi vetélkedő

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság október 19-én rendezte meg a „Sherlock Junior” elnevezésű bűnügyi vetélkedő elődöntőjét, amelyen iskolánk 8.a osztályából egy négy fős csapat a megtisztelő III. helyezést érte el. A csapat tagjai: Darvai Alexandra, Koszó Kíra, Kudlacsek Patrik, Szeibert László.

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Mit mesél a vadon? – összművészeti pályázat

Szőllősy Lilla 4.c osztályos tanuló A vadon szava című versével I. helyezést ért el a 2023. évi Fenntarthatósági Témahét keretében meghirdetett Mit mesél a vadon? című összművészeti pályázaton az irodalmi alkotás 1-4. évfolyam kategóriában. Gratulálunk!

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Medve Matek Szabadtéri Matematikaverseny

Iskolánk 4.c osztályos diákjai 2023. június 4-én három csapattal vettek részt a Medve Matek Szabadtéri Matematikaverseny pécsi fordulóján. A versenyre több, mint 800 résztvevő érkezett Baranya, Tolna és Somogy megyéből. Tanulóink a koala papír alapú kategóriában a következő eredményt érték … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Országos Méh-Ész Logikai Verseny

Lezárult az ötfordulós Országos Méh-Ész Logikai Verseny, melyen iskolánk 14 alsó tagozatos tanulója méretette meg magát. A verseny célja a résztvevők érdeklődésének felkeltése az informatika, a robotika iránt, az algoritmikus gondolkodás és a kreativitás fejlesztése. A tanulók a verseny során … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Informatika, Versenyek | Szóljon hozzá most!

I. Városi Harry Potter Vetélkedő

2023. május 25-én varázslatos esemény részesei lehettünk a Pécsi Meszesi Boszorkány- és Varázslóképző Általános Iskolában: kora délután begördült a Meszes Express a környező iskolák növendékeivel, hogy bizonyítsák, mennyire ismerik Harry Potter és a bölcsek köve világát. Egy érdekes online teszt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Versenyek | Szóljon hozzá most!