Versenyek kategória bejegyzései

Nyertes pályázat – Közönségszavazás

A Balatoni Hajózás Zrt. pályázatán iskolánk tanulója Amrein Dániel 2. osztályos tanuló magyarországi általános iskola alsó tagozat (6-10 éves korosztály) kategóriában III. helyezést ért el. Munkájához gratulálunk! Még zajlik a közönségdíjasok kiválasztása, így Dani alkotására itt lehet szavazni  egy “like” … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Rajzpályázati siker

Kolompár Milán 4.C osztályos tanuló A Magyarhoni Földtani Társulat “Kezedben a múlt” c. rajzpályázatán különdíjban részesült. Gratulálunk!

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Gép-Ésszel szakmaismereti verseny

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében a „Gép-Ésszel Baranyában” címet viselő szakmaismereti pályaválasztási versenyen iskolánk 7.a osztályos csapata I. helyen végzett. A verseny során a fiúknak nem csak az évek óta hiányszakmaként jegyzett gépipari szakmák megismerésére nyílt lehetősége, hanem egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Városi vetélkedő

Iskolánkból két csapat nevezett a “Formáld át” vetélkedőre. A döntőben részt vevő csapat tagjai: Kardulecz Liliána, Orsós Vendel, Komáromi Erik, Orsós Gergő 4.A osztályos tanulók. Felkészítő tanár: Jakab Yvett Gratulálunk a “Meszesi Lelkesek” csapatának! Ilyennek képzelik az iskolások a zöld … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Rajzpályázat

Somogyi Izabella iskolánk 6.A osztályos tanulója az “Így közlekedtek ti” című rajzpályázaton – felső tagozatos kategóriában – IV. helyezést ért el. Gratulálunk neki és a felkészítő tanárának Molnár Ágnesnek.

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Helyesírási verseny a 3-4. évfolyamon

Eredmények: 3. évfolyam: I. helyezett: Gulyás Máté 3.A és Papp Domonkos Péter 3.A II. helyezett: Stolcz Levente Botond 3.A III. helyezett: Agócs László Alexander 3.B 4. évfolyam: I.helyezett: Guhr Máté 4.C II. helyezett: Orsós Vendel 4.A III. helyezett: Novák Jázmin 4.C Gratulálunk az iskolai … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Informatikai siker – csapatverseny

Iskolánk NETES zsiványok csapata a 7-8. évfolyamos korcsoportban bejutott a XIX. Kozma László Országos Informatika Alkalmazói Tanulmányi Verseny országos döntőjébe. A döntő rendhagyó módon online formában került megrendezésre, ahol iskolánk csapata II. helyezést ért el. A csapat tagjai: Kult Zsolt, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Informatika, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Informatikai siker – egyéni verseny

Illés Máté, iskolánk 6.B osztályos tanulója korcsoportjában bejutott a XIX. Kozma László Országos Informatika Alkalmazói Tanulmányi Verseny országos döntőjébe. A döntő rendhagyó módon online formában került megrendezésre, ahol Máté a II. helyen végzett. Gratulálunk a szép eredményhez!

Kategória: Felső tagozat, Informatika, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Irodalmi pályázati siker

A Míves Tojás Gyűjtemény Muzeális Intézmény fennállásának 20. évfordulója alkalmából irodalmi pályázatot hirdetett általános iskolák felső tagozatos tanulói számára. „Ha az első tojás mesélni tudna!” címmel A pályázat témája: A pályázó a már 5000 darabos gyűjtemény anyagát múzeum látogatással, és/vagy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Környezetverseny 2021

Nevezéseket az alábbi űrlap kitöltésével vagy a programok@meszesisuli.hu címre várjuk. Jelentkezési határidő: 2021. április 10. A részletes tájékoztató és az e-mailen történő nevezéshez jelentkezési lap a következő linkeken érhető el: Tájékoztató Jelentkezési_lap

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!