Versenyek kategória bejegyzései

Városi Daléneklési Verseny

Iskolánk idén is megrendezi a Városi Daléneklési Versenyt. November 22-én több kategóriában várjuk a tehetséges, énekelni szerető tanulókat. Jelentkezéseket itt várjuk. Jelentkezési határidő: 2018. november 8.

Kategória: Aktuális, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Szivárványhíd irodalmi verseny

Horváth Dorina 6.b osztályos tanuló I. helyezést ért el az ötfordulós Szivárványhíd országos irodalmi levelezőversenyen. Felkészítő: Darvasi Tünde

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Jutalmazás

Pécs Megyei Jogú Város vezetése, a Pécsi Tankerületi Központ és a Pécsi Szakképzési Centrum – a korábbi évekhez hasonlóan – az idén is megköszöntötte a 2017/2018-as tanévben országosan kiemelkedő tanulmányi, sport, és művészeti eredményeket elért diákjait. Iskolánk grundbirkózó csapata nevében … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Rajzverseny

Az Ausztrália témájú rajzversenyen iskolánk tanulói nagyon szép eredményt értek el. Alsó tagozaton: II. hely: Szalai Jázmin Panna (4.b) Felső tagozaton: I. hely: Török Amina (5.a) II. hely: Szám Alexander (6.b) Különdíj: Márton Alexandra (5.b)

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Országos Medve Szabadtéri Matekverseny

Május 13-án vasárnap, több, mint ezer fő részvételével megrendezésre került a Zsolnay Negyedben az Országos Medve Szabadtéri Matekverseny. A pécsi területi fordulón a három fős csapatoknak térkép segítségével tájékozódva kellett megtalálniuk a feladatosztó állomásokat. Iskolánk tanulói eredményesen szerepeltek, ahol megtapasztalhatták, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Környezetverseny

2018. április 26-án került megrendezésre iskolánkban a Duna-Dráva Nemzeti Park állatairól szóló csapatverseny, melyre a város 6 iskolájából érkeztek tanulók. A 4 fős csapatok a 3 helyszínen próbára tették tudásukat, memóriájukat, fülüket, rejtvényt fejtettek, szavakat, betűket kerestek, és bemutatták az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Versmondó verseny

2018. április 25-én a Testvérvárosok Terei Általános Iskola által alsó tagozatosok részére megrendezett Városi vers- és prózamondó versenyen Papp Luca Réka 4.a osztályos tanulónk II. helyezést ért el.

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Házi versmondó verseny az alsó tagozaton

2018. április 9-én a 3-4.évfolyam, 11-én az 1-2. évfolyam mérte össze felkészültségét, rátermettségét, bátorságát. Az eredmények: 1. évfolyam I. Egédi Ferenc 1.b 2.évfolyam I. Oláh Dóra 2. b II. Matusa Jázmin 2. b III. Csille Álmos 2.a Különdíjas: Zdroba Dominik: … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Sebők Gábor városi angol emlékverseny

2018. március 22-én Sebők Gábor emlékére rendezett városi angol versenyen első helyezést ért el iskolánk csapata. A csapat tagjai: Bárány Bálint (6.d), Horváth Dorina (6.b) és Pollák Dániel (6.b) Felkészítő: Varga Ágnes

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Angol civilizációs verseny

A Pécsi Kovács Béla Általános Iskolában megrendezett városi angol civilizációs versenyen a következő eredményeket érték el iskolánk csapatai: Az 5-6. osztályos korcsoport: I. helyezést elért csapat tagjai: Horváth Dorina, Pollák Dániel (6.b) és Kovácsovics Ernő (6.d) II. helyezést elért csapat … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!