Versenyek kategória bejegyzései

Pályázati eredmény

Iskolánk 4.C osztályos tanulója, Domokos Gergő országos elismerésben részesült. Gergő versét és képzőművészeti alkotását, melyeket a Fenntarthatósági témahét, Mesélnek a fák című irodalmi pályázatára készített a korosztályából beérkezett 330 pályamű közül választották ki, I. helyezést ért el és az Országos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Országos angol verseny

Az országos angol nyelvi verseny megyei fordulójára öt tanuló jutott be iskolánkból: Bárány Bálint volt 8.d osztályos tanuló, Betlehem Máté, Kis-Borbás Dorián, Ponnert Míra és Schneider Bálint a 8.a osztályból. A megyei fordulón Schneider Bálint III. helyezést ért el és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Országos tavaszi olvasóverseny

A 2019/2020-as tanév országos tavaszi háromfordulós olvasóversenyén az 5-8. osztályos kategóriában I. helyezést ért el Papp Luca Réka, 7.a osztályos Varga Ákos Barnabás, 7.a osztályos és Varga Csongor Áron 6.b osztályos tanulók csapata.

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Országos Szivárványhíd Irodalmi Verseny

Az Országos Szivárványhíd négyfordulós irodalmi versenyen a következő eredmények születtek: 6. osztályos kategóriában I. helyezést ért el Stettner Viktória (6.a) és Szalay Boglárka (6.a) 5. osztályos kategóriában I. helyezést ért el Omo Emma Regina (5.b) 6. osztályos kategóriában II. helyezést … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Országos Őszi Olvasóverseny

Az országos őszi háromfordulós olvasóversenyen a következő eredmények születtek: 5-6. osztályos kategóriában II. helyezést ért el Omo Mária (6.a) és Varga Ákos Barnabás (6.a) 5-8. osztályos kategóriában II. helyezést ért el Varga Csongor Áron (5.b)

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Gép-Ésszel szakmaismereti verseny

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett GÉP-ÉSSZEL X. Baranyában elnevezésű 3 fordulós versenysorozaton idén iskolánk is képviseltette magát. Az 51 résztvevő csapatból a döntőben, amelyet 2020. június 17-én rendeztek meg, a legjobb 10 vetélkedett. A háromfős csapatoknak sok érdekes … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

XVIII. Kozma László Országos Informatika Alkalmazói Tanulmányi Verseny – egyéni verseny

Lehotai Gergely, iskolánk 6.A osztályos tanulója korcsoportjában bejutott a XVIII. Kozma László Országos Informatika Alkalmazói Tanulmányi Verseny országos döntőjébe. A döntő rendhagyó módon online formában került megrendezésre, ahol Gergő az előkelő IV. helyen végzett. Gratulálunk!

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

XVIII. Kozma László Országos Informatika Alkalmazói Tanulmányi Verseny – csapatverseny

Iskolánk InfOlimpikonok csapata a 7-8. évfolyamos korcsoportban bejutott a XVIII. Kozma László Országos Informatika Alkalmazói Tanulmányi Verseny országos döntőjébe. A döntő rendhagyó módon online formában került megrendezésre, ahol szoros versenyben iskolánk csapata IV. helyezést ért el. A csapat tagjai: Bükösdi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Környezetismeret vetélkedő

A versenyhez kapcsolódó tájékoztató innen tölthető le: Környezetismeret vetélkedő tájékoztató 2020

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Városi Daléneklési Verseny

A tavalyi évben nagyon sikeres Városi Daléneklési Versenyt harmadik alkalommal rendezi meg iskolánk november 21-én 14 órakor. A jelentkezőket több kategóriában várjuk a varosi.daleneklesi.verseny@gmail.com email címre elküldve a kitöltött a jelentkezési lapot. Jelentkezési határidő: november 10.

Kategória: Aktuális, Versenyek | Szóljon hozzá most!