Zöld hírek kategória bejegyzései

Virágültetés

  A 2.C osztály tanulói kertészkedtek, virágmagokat ültettek a kültéri tanteremben és reméljük nemsokára sok szép növényben gyönyörködhetünk.

Kategória: Alsó tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Erdei Iskolában járt a 2.b osztály

    Rendhagyó környezetismeret órán vettünk részt Árpádtetőn. Gábor bácsi vezetésével szarvas, őz és vaddisznó nyomokat vizsgáltunk. Megkóstoltuk az ibolya szirmát (jöhet a menzára), illatos hunyort szagoltunk, medvehagymát szedtünk és tükrökkel vizsgáltuk a fákat. A legvégén még Julcsi nénit is kimentették … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Greencity makettverseny

A “Városszépítők” csapata helyezést ért el. A Greencity makettversenyen a Szépítők, Lakosok és a Városszépítők csapata ért el helyezést. Gratulálunk nekik és az összes többi csapatnak, aki nevezett a versenyre! A munkákon egytől egyig látszódott, hogy sok energiát és kreativitást … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

A mi ökovárosunk

A mi ökovárosunk Készítette a 2.C osztály Felkészítő tanító: Rezic T. Valéria

Kategória: Alsó tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Zöld város

A 2.C osztály alkotását csodálhatjuk meg az aulában, melyet egy pályázatra készítettek. Felkészítő tanító: Rezic T. Valéria Gratulálunk a kreatív munkájukhoz!

Kategória: Alsó tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Fenntarthatósági témahét

Víz, csapvíz, ásványvíz, patakvíz – mindegyik szerepelt a 4.b és 4.d március 21-i sétáján, ahol vizsgálódtak, kóstoltak, tapasztalatokat szereztek a gyerekek.

Kategória: Alsó tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Happy hét

Népszerű a vízivás, sokan választják a cukros üdítő helyett…

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Fenntarthatósági Témahét

Fenntarthatósági Témahét – 2019. március 18–22. A 2019. évi Fenntarthatósági Témahét témakörei a közösségi közlekedés, a víz és a Globális Célok közül a „3. Egészség és jóllét”, a „11. Fenntartható városok és közösségek” és a „13. Fellépés az éghajlatváltozás ellen” … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

HAPPY hét

HAPPY hét – 2019. március 18-22. „Magyarországi vízfogyasztást népszerűsítő program a fiatalok körében” A héten kérünk mindenkit, hogy próbálja ki a vízivást a cukros üdítők helyett! Ezért a büfé előtt, az aulában és az ebédlőben a szünetben találtok csapvizet, amit … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Téli madáretetés

Elérkezett a hideg idő és ezzel együtt a madáretetés időszaka. A 6.D osztály vállalta iskolánkban a madarak etetését. Ennek keretében madártani órán vettek részt és madáretetőket készítettek, melyek az udvaron várják majd a didergő kis állatokat.

Kategória: Felső tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!