Alsó tagozat kategória bejegyzései

Első napok az iskolában

Az első osztályosoknak ráhangoló napokkal kezdődött a tanév. Gyerekek, szülők, tanítók ismerkedtek egymással, az épülettel. Az is kiderült, mi a Reggeli beszélgetés és mik lesznek az osztályok kabalái (Maci, Kutya). Az első napokat a szülők is végigkísérték, játszottak, segítették a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Lépésről Lépésre Program | Szóljon hozzá most!

Tanévnyitó 2023

Szeptember 1-jén ünnepélyes tanévnyitóval és az első évfolyamos tanulók köszöntésével iskolánkban is elkezdődött a 2023/2024-es tanév. További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Tanévzáró ünnepély 2023

2023. június 16-án került sor iskolánk a Tanévzáró ünnepélyére. Petrovics Mirjam, 5.a osztályos tanuló konferálásával és Téliné Nagy Emese, intézményvezető beszéde után díjazásra kerültek a tanév során kiemelkedőt nyújtott tanulóink. A rengeteg könyvjutalom és sportérem mellett az év jó sportolója-jó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

“Mesés” utolsó nap

Június 15-én az alsósok mesevilágban érezhették magukat. Volt bábelőadás (1.a), meghallgathattuk Benedek Anikó néni ízes tájszólással előadott népmeséjét, majd összemérték erejüket a sárkányok és a királyfiak és királylányok. A mesék és a rajzfilmek figurái között barangolva, feladatokat megoldva jó hangulatban … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Koncertélmény

Június 14-én iskolánkban nagy sikerű koncertet adott a Brassdance zenekar. A népszerű dalokkal, rajzfilmslágerekkel közelebb hozták a zenét a gyerekekhez, akik nagyon élvezték a fúvós hangszereket. A végén a kicsik is a zenekar tagjai lehettek és közös “vonatozással” zárult a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Nemzetiségek projektzáró a 4.a osztályban

2023. június 9-én tartotta a 4.a osztály Nemzetiségek projektzáróját. Táncbemutató, árnyjáték, kiállítás és ételkóstolás szerepelt a programban. Minden résztvevő nagyon jól érezte magát.

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

A Négyszögletű Kerek Erdőben jártunk…

Június 9-én tartotta a 4.c osztály a tanévük utolsó projektzáróját. Mondhatjuk “telt ház” előtt adták elő a Vacskamati virága című mesejátékot.

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Mit mesél a vadon? – összművészeti pályázat

Szőllősy Lilla 4.c osztályos tanuló A vadon szava című versével I. helyezést ért el a 2023. évi Fenntarthatósági Témahét keretében meghirdetett Mit mesél a vadon? című összművészeti pályázaton az irodalmi alkotás 1-4. évfolyam kategóriában. Gratulálunk!

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Medve Matek Szabadtéri Matematikaverseny

Iskolánk 4.c osztályos diákjai 2023. június 4-én három csapattal vettek részt a Medve Matek Szabadtéri Matematikaverseny pécsi fordulóján. A versenyre több, mint 800 résztvevő érkezett Baranya, Tolna és Somogy megyéből. Tanulóink a koala papír alapú kategóriában a következő eredményt érték … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Nemzeti Összetartozás Napja

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!