Alsó tagozat kategória bejegyzései

Városi vetélkedő

Iskolánkból két csapat nevezett a “Formáld át” vetélkedőre. A döntőben részt vevő csapat tagjai: Kardulecz Liliána, Orsós Vendel, Komáromi Erik, Orsós Gergő 4.A osztályos tanulók. Felkészítő tanár: Jakab Yvett Gratulálunk a “Meszesi Lelkesek” csapatának! Ilyennek képzelik az iskolások a zöld … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Játsszunk!

Új játékokkal bővült a játékterem kínálata.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Pályázati jutalom

Iskolánk részt vett a “Happy hét” pályázaton, mely a vízivás fontosságára hívta fel a figyelmet, így az 1.A osztály tanulói a sok otthon készült rajzaikért “vizes” jutalmat vehették át.

Kategória: Alsó tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Helyesírási verseny a 3-4. évfolyamon

Eredmények: 3. évfolyam: I. helyezett: Gulyás Máté 3.A és Papp Domonkos Péter 3.A II. helyezett: Stolcz Levente Botond 3.A III. helyezett: Agócs László Alexander 3.B 4. évfolyam: I.helyezett: Guhr Máté 4.C II. helyezett: Orsós Vendel 4.A III. helyezett: Novák Jázmin 4.C Gratulálunk az iskolai … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Balatoni tábor 2021 – előzetes jelentkezés

Kedves Gyerekek, kedves Szülők! Amennyiben a körülmények engedni fogják, szeretnénk idén is megszervezni a nyári balatoni tábort. Pontos időponttal még nem tudunk szolgálni, azonban szeretnénk egy előzetes igényfelmérést tartani, hogy hány gyermek jelentkezne az idei táborunkba. A tábor várható költsége … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Pillanatkép a 4.C osztály tavaszi szüneti napjaiból

Utolsó szünet előtti “házi feladatunk”: rajzból tojásfestés, technikából közös sütés-főzés. A képek alapján jó móka volt ez, nem is iskolai feladat… amúgy Lépésről lépésre módon.      

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Pillanatképek a 4.C életéből

Technika óra avagy LÓ projekt megvalósulása pandémia idején. Ismét példa a családok bevonására, közös házi feladat elkészítésére, amúgy „Lépésről lépésre program” szerint. Három link alapját és saját ötletből készültek paripáink. Mindegyik egyedi és különleges.   

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

1.A és a víz

Gratulálunk az 1.A osztály Happy hétre küldött rajzaihoz. A készítők “vizes” jutalomban részesülnek majd az iskolai ÖKO napon.   

Kategória: Alsó tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Bepillantás a 4.C életébe

Ma „szülők bevonása nélkül” alig-alig készülhet el házi feladat. Örülnünk kellene, hiszen ez a Lépésről lépésre program egyik fontos eleme. Bár nem egészen ilyen módon. Néha sikerül rálelni vagy kitalálni, amolyan igazi LL-es feladatot. Talán ilyen volt a nemzeti ünnephez … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Március 15.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!