Alsó tagozat kategória bejegyzései

Meseíró pályázat

Az ezeréves Gesztenyés mesebeli lakói című városi meseíró pályázaton négy tanulónk indult a 4.a osztályból: András Dániel, Bükösdi Napsugár, Stettner János és Varga Ákos. A harmadik-negyedikes korosztályban Varga Ákos II. míg Stettner János III. helyezést ért el. Felkészítő tanáruk: Nyíri … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Dióhéjban a Dió projekt

2017. október 12-én az 1.b osztály projektéhez kapcsolódó kiránduláson vett részt. Kéreglenyomatot vettek, diót gyűjtöttek, játszottak és közben megfigyelték az őszi kertet. Köszönet a vendéglátó szülőknek Heninek és Majának, a két Jánosnak, akik sofőrködtek és Terinek, Katának, akik a gyerekekkel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Kalandok Ceruzavárban

2017. október 12-én elindult iskolanyitogató programsorozatunk Kalandok Ceruzavárban címmel.    Minden hónap első vagy második szerdáján szeretettel várjuk a leendő első osztályos gyerekeket és szüleiket.

Kategória: Alsó tagozat, Iskolanyitogató | Szóljon hozzá most!

Daléneklési Verseny

A Pécsi Meszesi Általános Iskolában 2017. november 23-án megrendezésre kerül az I. Városi Daléneklési Verseny, melyre sok szeretettel várunk minden kedves kis diákot, akik kellő bátorságot és kedvet éreznek magukban ahhoz, hogy megmutassák énektudásukat. Tehetségüket és bátorságukat értékes díjakkal jutalmazzuk, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Sportdélután ovisoknak

2017. október 4-én iskolánk adott otthon a Teleki Óvodás gyerekek részére rendezett sportdélutánnak.  

Kategória: Alsó tagozat, Iskolanyitogató | Szóljon hozzá most!

Óvónők látogatása

2017. szeptember 28-án óvónők látogattak el iskolánkba és tekintettek meg tanórákat a 4. osztályokban.  

Kategória: Alsó tagozat, Iskolanyitogató | Szóljon hozzá most!

Nyílt nap

2017. szeptember 27-én iskolánk nyílt napot tartott, melynek keretében az óvodások megismerkedhettek a jövő tanévben első osztályt kezdő tanítókkal, az iskolával és tanítási órákon vehettek részt.  

Kategória: Alsó tagozat, Iskolanyitogató | Szóljon hozzá most!

Kalandok Ceruzavárban!

Kategória: Alsó tagozat, Iskolanyitogató | Szóljon hozzá most!

Őszi Élmények

2017. szeptember 14-én kirándult iskolánk. A verőfényes napsütésben az osztályok a Zsályaligeti Élményparkban élvezték a csúszdákat, ügyességi, logikai játékokat. Simogattak, etettek állatokat, kalandos túrára indultak. A nagyok az Abaligeti Cseppkőbarlangot járták végig, majd a környéken túráztak, csónakáztak a tavon. Minden … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Ezennel valódi iskolássá fogadunk!

2017. szeptember 6-án délután került sor első osztályos tanulóink avatására. Előtte vidám hangulatban teljesítették a rettenetes próbákat: 1. Sikeresen „megmenekült” az oroszlántól 2. Bizonyította kitartását 400 méter futással 3. Átkelt a „bűzös” mocsáron 4. Bemutatta ügyességét célba dobásból 5. Csúcsot … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!