Alsó tagozat kategória bejegyzései

Március 15-i ünnepély – videó

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Alsós farsang 2020

2020. február 22-én került sor az alsó tagozatos tanulók farsangi karneváljára, ahol az osztályok ötletes jelmezekben mutatták be a produkcióikat, majd utána a közös játékokon is mindenki jól szórakozott. További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Környezetismeret vetélkedő

A versenyhez kapcsolódó tájékoztató innen tölthető le: Környezetismeret vetélkedő tájékoztató 2020

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Világot látott a 4.b osztály

2020. február 11-én Dr. Vörös Zoltán egyetemi adjunktus ellátogatott a 4.b osztályba és kalandozásokra vitte a gyerekeket. Elrepültek Amerikába, a repülőgépük az USA-ban landolt, továbbszálltak a színes Mexikóba, majd Laoszban illetve Kínában kötöttek ki, ahol megmászhatták a Kínai nagy falat. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Farsang – alsó tagozat

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Csiga projektzáró az 1.c osztályban

2020. január 31-én az 1.C osztályban projektzárót tartottunk. A tanév első napján kezdődött a Csiga projekt, ami most bezárult. Kirándulás, kutatómunka, mesehallgatás/nézés és sok kézműves tevékenység kapcsolódott hozzá. Osztály kabalánk, Csigusz sokat segített a kis elsősöknek abban, hogy könnyebben megszokják … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Színház a 3.b osztályban

Jókai Mór Melyiket a kilenc közül? című elbeszélését alkalmazta színpadra Karsainé Baktai Julianna. Kicsit modernizálta a történetet, dalokkal és táncjelenettel egészítette ki. A díszlet Perez Natália és a gyerekek munkája. A fotók a főpróbán készültek. Az előadást a szülők nézhették … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Új-Zélandon járt a 3.b osztály

Csak képek segítségével tudjuk elképzelni azt a nagyon távoli országot, ahol Horváth Viktória egyetemi hallgató járt. Közel hat hónapot töltött egyetemi ösztöndíjjal ebben a mesés szigetországban. Még a “világ végén is megfordult” – erről tanúskodott egyik fotója. Fényképes beszámolójával, saját … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

A kis gyufaárus lány

A kis gyufaárus lány című egyfelvonásos táncjáték iskolánk moderntáncos tanulóinak az előadásában.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Karácsonyi meglepetés

A Pécsi Tankerület dolgozói karácsonyi ajándékkal lepték meg az 1.A osztályosokat. A névre szóló dobozok szebbnél szebb játékokat, könyveket, édességet, apró meglepetéseket tartalmaztak, melyet nagy örömmel fogadtak a gyerekek. Köszönjük!

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!