Alsó tagozat kategória bejegyzései

Virágültetés

  A 2.C osztály tanulói kertészkedtek, virágmagokat ültettek a kültéri tanteremben és reméljük nemsokára sok szép növényben gyönyörködhetünk.

Kategória: Alsó tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Hoppla nyomában – 2.b

Újra követjük Hoppláék nyomait. Most a Tudásközpontban jártunk. Minket is lenyűgözött a KAPTÁR. A háromszögekből álló színes MOZAIK káprázatos látványt jelent, mi is tátott szájjal gyönyörködtünk benne. Szilas Miklós gyermekkoncertjét is meghallgattuk, ha már ott jártunk. Jól szórakoztunk telt házas … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Vendégünk volt Roland bácsi – 2.b

Még mindig projektünk a KERÉKPÁR. Roland bácsi különböző bicikliket (BMX, hegyikerékpár, versenykerékpár) mutatott nekünk. Megismerkedtünk a bicikli alkatrészeivel, tartozékaival. Bemutatta a biciklista kényelmes öltözetét is. Beszélgettünk a bicaj történetéről, fejlődéséről. Köszönet Roland bácsinak!

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Motoroztunk – 2.b

“Öreg diák, nem vén diák” tartja a mondás. Iskolánk egykori tanítványa lepte meg ezzel a fantasztikus élménnyel az osztály nebulóit. Kevéske rokoni szál az egyik tanítóval is segített a program létrejöttében (nagynéni-unokaöccs). Két keréken száguldottunk az udvaron a 18 éves … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Díjkiosztó

A 2.C-sek Budapesten jártak, ahol a Év ásványa című pályázat eredményhirdetésén vettek részt. Az oklevelek mellett Fülöp Lázár ásványt is kapott ajándékba.

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Erdei Iskolában járt a 2.b osztály

    Rendhagyó környezetismeret órán vettünk részt Árpádtetőn. Gábor bácsi vezetésével szarvas, őz és vaddisznó nyomokat vizsgáltunk. Megkóstoltuk az ibolya szirmát (jöhet a menzára), illatos hunyort szagoltunk, medvehagymát szedtünk és tükrökkel vizsgáltuk a fákat. A legvégén még Julcsi nénit is kimentették … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Vers- és prózamondó verseny

Március 27-28-án megrendeztük iskolánk alsó tagozatosainak a már hagyományos vers- és prózamondó versenyt. Sok szülő is eljött meghallgatni gyermeke előadását. Az eredmények: 1-2 évfolyam: I. helyezett: Fülöp Lázár 2.c II. helyezett: Egédi Ferenc Viktor 2.b III. helyezett: Gulyás Máté 1.a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Rajzpályázat

A “Kezedben a múlt”, az Év ásványa című pályázaton Fülöp Lázár 2.C osztályos tanuló I. helyezést ért el, Radics Bálint 2.C osztályos tanuló dicséretet kapott és alkotásaik országos vándorkiállításon fognak szerepelni. Felkészítő: Rezic T. Valéria Gratulálunk! Radics Bálint munkája kiállításra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Rajzpályázat

A Havi-hegyi mandulafa Európa fája 2019-ben. Az ezzel kapcsolatos rajzpályázaton iskolánk két 2.C osztályos tanulója, Domokos Gergő és Kolompár Milán eredményesen szerepeltek, és rajzaik a Pécsi Kulturális Központban kiállításra kerültek. Gratulálunk!  

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Greencity makettverseny

A “Városszépítők” csapata helyezést ért el. A Greencity makettversenyen a Szépítők, Lakosok és a Városszépítők csapata ért el helyezést. Gratulálunk nekik és az összes többi csapatnak, aki nevezett a versenyre! A munkákon egytől egyig látszódott, hogy sok energiát és kreativitást … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!