Alsó tagozat kategória bejegyzései

Pillanatkép a 4.C osztály tavaszi szüneti napjaiból

Utolsó szünet előtti “házi feladatunk”: rajzból tojásfestés, technikából közös sütés-főzés. A képek alapján jó móka volt ez, nem is iskolai feladat… amúgy Lépésről lépésre módon.      

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Pillanatképek a 4.C életéből

Technika óra avagy LÓ projekt megvalósulása pandémia idején. Ismét példa a családok bevonására, közös házi feladat elkészítésére, amúgy „Lépésről lépésre program” szerint. Három link alapját és saját ötletből készültek paripáink. Mindegyik egyedi és különleges.   

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

1.A és a víz

Gratulálunk az 1.A osztály Happy hétre küldött rajzaihoz. A készítők “vizes” jutalomban részesülnek majd az iskolai ÖKO napon.   

Kategória: Alsó tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Bepillantás a 4.C életébe

Ma „szülők bevonása nélkül” alig-alig készülhet el házi feladat. Örülnünk kellene, hiszen ez a Lépésről lépésre program egyik fontos eleme. Bár nem egészen ilyen módon. Néha sikerül rálelni vagy kitalálni, amolyan igazi LL-es feladatot. Talán ilyen volt a nemzeti ünnephez … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Március 15.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Környezetverseny 2021

Nevezéseket az alábbi űrlap kitöltésével vagy a programok@meszesisuli.hu címre várjuk. Jelentkezési határidő: 2021. április 10. A részletes tájékoztató és az e-mailen történő nevezéshez jelentkezési lap a következő linkeken érhető el: Tájékoztató Jelentkezési_lap

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Alsós farsang 2021

Az idei farsang kicsit más volt…. Az osztályok külön-külön mutatták be jelmezeiket, táncoltak, játszottak, de így is jó hangulatban telt a délután.

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Ló projekt a 4.C osztályban

Ló projekt a Lépésről lépésre program keretében 4.C osztályban. Egy kicsit mi is haladunk a korral. Digitális órai feladat kiadása után villámkártyák készülnek produktumunkhoz a lapbookba. Később borítékot is hajtogattunk hozzá.

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Rajzpályázati siker

A Generali a Biztonságért Alapítvány 2020 szeptemberében “Élj egészségesen!” címmel rajzpályázatot hirdetett, melyen Petrovics Maja Lolitta 4.B osztályos tanuló kiváló eredményt ért el. Ezúton is gratulálunk neki!

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Pályázati jutalom

Domokos Gergő 4.C osztályos tanulónk a Fenntarthatósági témahét, Mesélnek a fák című irodalmi pályázatának I. helyezettje nagy örömmel vette át ajándékait.

Kategória: Alsó tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!