Alsó tagozat kategória bejegyzései

Nyílt nap

A leendő elsősök és szüleik látogatták meg a 4. osztályokat, ismerkedtek az iskolával, a tanító nénikkel. Közösen énekeltek, játszottak, gombát készítettek a nagyokkal, így készülnek már a jövő tanévre. További képek a Galéria menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Iskolanyitogató | Szóljon hozzá most!

Hopplá nyomában-ismerkedés a várossal

A 2.b osztály tanulói egész tanévben Pécs város nevezetességeivel ismerkednek. Október 3-án belvárosban követték Hoppla nyuszi és barátai lábnyomát a Színház téren, felültek a városnéző kis vonatra, fagyiztak a Lapátos (felújítják) helyett a Mecsek cukrászdában. Legelőször a város főterét, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Zenés látogatás

A Zene világnapján a 2.b osztály az óvodában vendégeskedett. Együtt énekeltek, zenéltek, táncoltak és játszottak a Katica csoport ovisaival.    

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Szitakötő oktatási program

Iskolánk már harmadik éve vesz részt a Szitakötő irodalmi és ökológiai gyerekfolyóirat oktatási programjában. Szeptember 25-én a 3.c osztály játékos foglalkozáson ismerkedett az őszi számmal, majd iskolánk pedagógusai vettek részt képzésen.    

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Élmény, tapasztalat, tanulás a természetben

Iskolánk 4. évfolyamos tanulói szeptember 28-án Vasasra, a KoBeKo Közösségi Ház kertjébe látogattak, ahol a konyhakerti növényekkel ismerkedtek, dughagymát ültettek. A közeli lovardában az állattartásról szereztek közvetlen tapasztalatokat, ismereteket.    

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Európai Diáksport Napja

2018. szeptember 28-án került megrendezésre az Európai Diáksport Napja, melyhez iskolánk is csatlakozott. A program egy közös bemelegítéssel kezdődött az udvaron, majd az iskola épülete körüli váltófutással folytatódott. A nap során iskolánk tanulói megismerkedtek és kipróbálhatták a birkózás, a kangoo, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Sport | Szóljon hozzá most!

Világ legnagyobb tanórája

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Szitakötő bemutató óra a 3.b-ben

A Szitakötő folyóirat legújabb száma a kincsekről szól. Ehhez kapcsolódott a 3.b osztály órája, ahol mesét olvastak, befőttes üvegbe “kincseket” gyűjtöttek, “aranyra vadásztak” a tanulók.    

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Őszi kirándulás

Szeptember 11-ét iskolánk tanulói a természetben töltötték. Az alsósok Malomvölgyben, a felsősök Égervölgyben sétáltak, játszottak, növényeket gyűjtöttek s élvezték a jó időt.    

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Papírgyűjtés eredménye

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!