Alsó tagozat kategória bejegyzései

Szitakötő projektnap – Közlekedési eszközök

A Szitakötő folyóirat tavaszi száma a régi, mai, jövőbeli közlekedési eszközökről szól, ehhez kapcsolódott az alsó tagozat március 10-i programja. A helyszíneken járműveket, illusztrációkat, képeket készíthettek, fejtörőket oldhattak meg a gyerekek és az akadálypályán gördeszkával, rollerral “száguldozhattak.”   További képek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Ökováros hét az Árkádban

Iskolánk évek óta részt vesz az Ökováros-Ökorégió Alapítvány programjain. Február 20-25. között volt látogatható az Ökováros hét rendezvénye az Árkádban, ahol több osztályunk járt, kipróbálva hogyan lehet fenntarthatóvá tenni, újjáépíteni a várost.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Környezetverseny

A versenyhez kapcsolódó tájékoztató, segítség és jelentkezési lap innen letölthető: Környezetverseny tájékoztató Környezetverseny egy kis segítség Környezetverseny jelentkezési lap

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Alsós farsang

2018. február 9-én került sor az alsó tagozatos tanulók farsangi karneváljára, ahol az osztályok ötletes jelmezekben mutatták be a produkcióikat, majd utána a közös játékokon is mindenki jól szórakozott. További képek a Galéria menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

“Hangzavar”- Egy vers száz hangon

A 100. tanítási napot versmondással ünnepeltük. 100 gyerek olvasta fel egyszerre Tátrai S. Miklós Hangzavar című versét.  

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Alsós farsang

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Betlehemi történet

December 19-én a “Márkuszínház” karácsonyi előadását mutatta be iskolánkban. Az interaktív műsor kicsiket-nagyokat egyaránt elvarázsolt és ünnepi hangulatot teremtett. További képek a Galéria menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Diótörő az 1.b osztályban

December 11-én tartotta meg az 1. b osztály projektjéhez kapcsolódó előadását, ezúttal a DIÓTÖRŐ című mesét. A darab különlegességét az adta, hogy a forgatókönyvet Julcsi néni írta az eredeti mese alapján és ő is rendezte. A szereplők között nemcsak gyerekeket … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Mikulás

December 6-án ellátogatott iskolánkba a Mikulás. A gyerekek izgatottan várták, énekkel és táncbemutatókkal köszöntötték. További képek a Galéria menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Adventváró kézműves délután

A karácsonyi készülődés jegyében december 1-én kézműves délutánt tartottunk, ahol adventi koszorút, díszeket, képeslapokat készíthettek a gyerekek és a szülők. További képek a Galéria menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!