Alsó tagozat kategória bejegyzései

Mesterprogram megvalósulása

Jékiné Szabó Rita mesterpedagógusunk programja a Lépésről lépésre program népszerűsítéséről szól. Az intézményi célok között szerepel az is, hogy időről időre felfrissítjük a már régóta alkalmazott módszertani ismereteinket. Erre adott jó alkalmat a két óra hospitálási lehetőség. Kilenc kolléga látogatott … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Lépésről Lépésre Program | Szóljon hozzá most!

Rajzpályázat

A “biciklis város” című rajzpályázaton Sütő Sára (3.C) I. helyezést, Laczikó Viktória (3.C) II. helyezést és Somogyi Izabella (7.A) IV. helyezést ért el. Gratulálunk!

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Sárkányok tánca – október 23-i ünnepély

Iskolánk a “Sárkányok tánca” című ünnepi műsorral emlékezett meg az 1956-os forradalom és szabadságharcról. További képek az ünnepélyről a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Halloween 2021

2021. október 20-án került megrendezésre iskolánk angolos teamjének és a sulirádió stábjának szervezésében a hagyományos halloween napunk. A programban szerepelt osztálydekorációs-, tökfaragó- és jelmezverseny mellett szellemvadászat, QR kód alapú halloweeni rejtvény, zenefelismerés, rímfaragás és kvízfeladatokat, a kicsiknek pedig különböző ügyességi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Őszi kiállítás

“Itt van az ősz, itt van újra” címmel kiállítást rendeztünk az aulában. Az ötletes, kreatív alkotásokért az alsós osztályok dicséretben részesültek.

Kategória: Alsó tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Végre újra együtt! – 3.C

Kerékpár projektünk zárásaként ismét együtt tölthettünk néhány kellemes percet. Újra összetalálkozott gyerek-szülő-tanító. Az udvaron ügyességi versenyt tartottunk, a könyvtárban pedig KRESZ-totó és kvízjáték várt ránk. Minden kisgyerek ajándékot kapott, mert a város bringaboltjaiból és pedagógiai asszisztensünk apukájától (aki maga is … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Mesevetélkedő

Ma délután a 2-4. osztályok a mesék birodalmába “utaztak”, ahol hat próbán keresztül mérték össze “mesés” tudásukat. A próbákat minden osztály sikeresen teljesítette és jó hangulatban fogyasztották el a megérdemelt jutalmukat.

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Vendégségben Roland bácsinál

A 3.C osztály a “Kerékpár” projektfeldolgozás feladatai között a bicikli fajtáival, részeivel, tartozékaival ismerkedett a gyakorlatban. Köszönjük Keszthelyi Roland tanár bácsinak a mozgalmas órát!

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Itt van az ősz, itt van újra…

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Kerékpár projekt a 3.C osztályban

Vidáman kerekeztünk a Drótszamár KRESZ-Parkban. Néhányan még a kerekesszéket is kipróbálták. Rollerezők és gyalogosok tették teljessé a forgatagot. Miklós bácsi nagyon megdicsérte a csapatot. Jó móka volt!

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!