Alsó tagozat kategória bejegyzései

Indiántábor – 4. nap

Vasárnapra tekintettel pihentető napot szerveztek nekünk törzsfőnökeink, de azért aktívan töltöttük ezen napunkat is. Délelőttünk tábori indián sátrunk festésével, színesítésével telt. Délutánunkat szabadidős tevékenységeinket kézműves programok tették változatossá. Így készülhetett el Kaktusz Kavics Olivér és felesége, Olívia. Jó hír! Napok … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Indiántábor – 3. nap

A délelőttöt Fenyvesen töltöttük, ahol nyomolvasási képességünket kihasználva kellett rejtvényeket megoldanunk. Utána indulhatott a shoppingolás. Táborba való visszaérkezésünk után kipihenve fáradalmainkat, megkíséreltük a fürdést a Balatonban. Azonban a víz hidegnek bizonyult, így nem maradtunk sokáig benn. Az álomfogók befejezése mellett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Indiántábor – 2. nap

A délelőtt folyamán indiánkörön vettünk részt, ahol többféle feladatot teljesítve jobban megismertük a különböző indián szokásokat. A délutánt leginkább a Balatonban töltöttük, de azért jutott idő a sportolásra is. Vacsora előtt elkezdtük az álomfogók készítését. A napot esti fürdéssel és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Indiántábor – 1. nap

Az első napunk a tábor elfoglalásával kezdődött. Programjaink közé tartozott az új táborozók felavatása és a totemoszlop elkészítése. Az avatást követően az időjárásra tekintettel a strandolást választottuk. Ezután a csapatok megfestették totemállataikat a totemoszlophoz. Így estére indiántáborunk törzsi jelképe felállításra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Zsályaligeti Élménytábor

Iskolánk 3-4-5. osztályos tanulóival június végén egy hetet töltöttünk a Zsályaligeti Élménytáborban. A hét során kirándultunk Mohácsra, Pécsre és Siklósra. Mohácson ellátogattunk egy lovardába, ahol tanulóink lovagoltak, íjászkodtak és lovas kocsikáztak, majd voltunk a Busóudvarban, a Duna parton és kipróbáltuk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Ballagás 2018

2018. június 15-én került sor iskolánkban a Ballagási és tanévzáró ünnepélyére. Iskolánk 8.a, 8.b és 8.d osztályos tanulói elbúcsúztak tanáraiktól, tanulótársaiktól. Az ünnepélyen díjazásra kerültek a tanév során kiemelkedőt nyújtott tanulóink. A műsort művészeti iskolás tanulóink és iskolánk modern táncos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

DÖK nap

A Diákönkormányzat napján bemutatkoztak az év közben sikereket elért versmondóink, táncosaink, énekeseink.    

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Informatika szakkör bemutató

2018. június 6-án tartottuk az alsó tagozatos informatika szakkör záró eseményét, amelyen a tanulók a szülőknek tarthattak prezentációt az elkészült kutatási naplójukról és kiállításon mutathatták be, hogy milyen ügyesen tudnak saját plakátot és mesekönyvet készíteni. A szülők nagy számban vettek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Színház az 1.b osztályban

A Teleki Óvoda kicsinyei jártak nálunk. Ők is megnézték “A négyszögletű kerek erdő” meséit. Az előadás érdekessége volt, hogy néhány óvodás a saját tesójának is tapsolhatott.   További képek a Galéria menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

A Négyszögletű kerek erdőben jártunk…

A Cica projekt zárásaként Mikkamakkánál és Vacskamatinál vendégeskedtünk. Lázár Ervin két történetét adtuk elő “Bemutatkozunk és Vacskamati virága” címmel. A szülők fantasztikus jelmezek készítésével vettek részt a munkában. Igazán jól szórakoztunk a humorral is fűszerezett meséken. Egy újabb mesekönyv került … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!