Alsó tagozat kategória bejegyzései

Kerékpár projekt a 3.C osztályban

Vidáman kerekeztünk a Drótszamár KRESZ-Parkban. Néhányan még a kerekesszéket is kipróbálták. Rollerezők és gyalogosok tették teljessé a forgatagot. Miklós bácsi nagyon megdicsérte a csapatot. Jó móka volt!

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Papírgyűjtés eredménye

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Szakmai program

Szeptember 9-10-én délután az alsó tagozat tanítói műhelymunkán vettek részt. Téma: Differenciálás – Bloom taxonómia. Cél a közös gondolkodás, ötletelés, egymás munkájának segítése volt. A továbbképzést Tóthné Göndöcs Zsuzsanna és Jékiné Szabó Rita tanítók, mesterpedagógusok vezették.

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Nyertes pályázat – Közönségszavazás

A Balatoni Hajózás Zrt. pályázatán iskolánk tanulója Amrein Dániel 2. osztályos tanuló magyarországi általános iskola alsó tagozat (6-10 éves korosztály) kategóriában III. helyezést ért el. Munkájához gratulálunk! Még zajlik a közönségdíjasok kiválasztása, így Dani alkotására itt lehet szavazni  egy “like” … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Tanévnyitó 2021

2021. szeptember 1-jén ünnepélyes tanévnyitóval és az első osztályos tanulók köszöntésével iskolánkban is megkezdődött a 2021/2022-es tanév. További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Csodaszarvas tábor – 2. hét

Újabb eseménydús héten vagyunk túl. Az Életrevaló receptek, Mozogni jó!, Mecseki legendák, Csillagok nyomában c. táborokban minden gyerek jól érezte magát. Sokfelé jártak a csoportok (Malomvölgy, Árpádtető, Mecsek, Zsolnay negyed) és az iskolai programokat is élvezték (VR szemüveg, Hangoló, tánc, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Rajzpályázati siker

Kolompár Milán 4.C osztályos tanuló A Magyarhoni Földtani Társulat “Kezedben a múlt” c. rajzpályázatán különdíjban részesült. Gratulálunk!

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Csodaszarvas tábor – 1. hét

A kánikulai héten négy csoport a Csodaszarvas táborban vett részt. Élménydús héten vagyunk túl. A Barangoló, a Sportos, a Játékos és a Hagyományőrző csoportokban a gyerekek kirándultak, strandoltak, sportoltak, kézműveskedtek, játszottak, de volt múzeumlátogatás, Extrém park, sárkánybarlang, Tettyei séta, koncert, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Vacskamati virágja a 4.C előadásában

Az “Undokleves” mellett még ezzel az előadással kedveskedtek szüleiknek a 4.C osztály tanulói: Lázár Ervin: Vacskamati virágja Jó szórakozást!

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Ballagás 2021

2021. június 15-én került sor iskolánk a Ballagási ünnepélyére. A hetedikesek részéről Szalay Boglárka, 7.a osztályos tanuló verssel búcsúzott diáktársaitól, míg a nyolcadikosok nevében Mühl Nadin, 8.d osztályos tanuló köszönt el iskolánktól. Téliné Nagy Emese, intézményvezető beszéde után kerültek díjazásra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!