Alsó tagozat kategória bejegyzései

Balatoni tábor 2019

A nyári balatoni tábor időpontja: 2019. augusztus 15 – 21. A táborról részletes tájékoztató és a szülői nyilatkozat az alábbi linkeken elérhető: Balatoni tábor tájékoztató Szülői nyilatkozat táborozáshoz

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Ballagás 2019

2019. június 14-én került sor iskolánkban a Ballagási és tanévzáró ünnepélyére. Iskolánk 8.a, 8.b és 8.d osztályos tanulói elbúcsúztak tanáraiktól, tanulótársaiktól. Az ünnepélyen díjazásra kerültek a tanév során kiemelkedőt nyújtott tanulóink. A műsort művészeti iskolás tanulóink és 8. évfolyamos modern … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Papírgyűjtés eredményei

A június 13-i papírgyűjtésen az osztályok nagyon jól dolgoztak, három konténer telt meg. Gratulálunk az 1000kg-nál többet gyűjtő osztályoknak: 3.c, 5.a, 7.d, 4.a, 6.a, 5.b

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

“Egyedül is közlekedem” rajzpályázat

A Kulturált Közlekedéssel a Gyermekekért Alapítvány “Egyedül is közlekedem” rajzpályázatán Illés Máté, iskolánk 4.b osztályos tanulója díjazásban részesült. A fotók az ünnepélyes díjátadáson készültek.

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

“Ökonap”

2019. június 11-én iskolánk aprja-nagyja az udvar felújításán dolgozott. A Zöld megoldás pályázat keretében az osztályok udvart takarítottak, virágokat és fákat ültettek. Közös munkával készülnek az új padok, a kerítéslécek és a kreatív fal is. További képek a KépTár menüpont … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Identitás projektzáró – 3a. és 4.d

A 3.a és a 4.d közös projektzáróján a gyerekek által készített animációs film mellett a különféle nemzetiségek ételeit kóstolhatták meg a résztvevők.

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Hoppla nyomában a 2.b osztály

Pécs projektünk utolsó állomása is a Zsolnay Negyed volt. Most a Bóbita Bábszínházban jártunk. Robin Hood nyilai minket nem találtak el. Hogy keveredhetnek kempingezők ebbe a történetbe, azt megtudhatja mindenki, aki megnézi ezt a humoros feldolgozást. Ajánljuk bárkinek, aki már … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Múzeumpedagógiai óra

A 3.a és a 4.d a Kemence galériában múzeumpedagógiai órán vett részt és “minimalista alkotásokat” készítettek.

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Táncvizsga előadás

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

A Titanic fedélzetén

A 4. b osztály megtartotta idei utolsó projektzáróját, melynek témája: A Titanic fedélzetén. Sok vendéggel, érdekes programmal, kávéházi hangulatban zajlott le az esemény. További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!