Sport kategória bejegyzései

Országos elismerés

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) ebben az évben szeptember 27-én rendezte meg az Európai Diáksport Napja magyarországi programjait. Az Európai Diáksport Napja magyar kezdeményezésből nőtte ki magát nemzetközi eseménnyé. Az MDSZ az Európai Diáksport Napja keretében tavaly indította el díjazási … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Sport | Szóljon hozzá most!

Kodály focikupa

Október 3-án iskolánk tanulói részt vettek a Kodály Zoltán Gimnázium labdarúgó tornáján! A fiúk ügyesen játszottak és a négy csapatos minitornán a második helyet sikerült megszerezniük!

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Európai Diáksport Napja 2019

2019. szeptember 27-én került megrendezésre az Európai Diáksport Napja, melyhez iskolánk is csatlakozott. A program egy közös bemelegítéssel kezdődött az udvaron, majd az iskola épülete körüli váltófutással folytatódott. A nap programjában szerepelt még küzdősport, piloxing tréning, tájékozódási mátrix, foci, méta … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Sport | Szóljon hozzá most!

Atlétika ügyességi csapatbajnokság

Atlétika ügyességi csapatbajnokság megyei döntőjén magasugróink I. helyezést értek el (Stettner Viktória, Bátor Boglárka, Buzási Rebeka, Nagy Denissza, Schwarcz Adrienn), míg kislabdahajítás versenyszámban II. helyezett lett csapatunk (Tornyos Karolina, Pápai Vanessza, Buzási Regina, Buzási Rebeka, Ponnert Míra). Gratulálunk a szép … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Sirály Táncfesztivál

A Pécsi Meszesi Általános Iskola moderntáncosai a szakmai zsűri döntése alapján mind bekerültek a döntőbe. A két napos versenyprogram gálája, mely egyben a döntő is, az Anna Grand Hotelben került megrendezésre. Koszó Kíra (3.a) és Kovács Lídia (5.d) “A hatalom” … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Szivacskézi Fesztivál

Június 16-17-én iskolánk 3. osztályos tanulói a Szivacskézi Fesztivál rendezvényén vettek részt Balatonbogláron. Csapatunk mérlege: 3 győzelem, 1 vereség és sok-sok élmény! Gratulálunk!  További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Atlétika városi döntő

Atlétika Többpóba Városi Döntőn vett rész iskolánk I. korcsoportos fiú és lány csapata, ahol remekül szerepeltek. A lányok III. helyezést, a fiúcsapatunk I. helyezést ért el! A lánycsapat tagjai: Amrei Bettina, Novák Jázmin, Pernecker Noémi, Tóth Száva, Török Boglárka A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

XXII. Apáczai Táncfesztivál

Ismét nagy sikerek a Pécsi Meszesi Általános Iskola modern tánc csoportjának háza táján. A nagy sikerű Momo című táncjáték második teltházas előadása után táncosaink kimagaslóan szerepeltek a XXII. Apáczai Táncfesztiválon. Koszó Kíra (3.a) gyermek korcsoportban, modern tánc kategóriában az “Áramlás” … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Sport- és egészségnap

A 2019. május 11-e a mozgás jegyében telt iskolánkban. Az akadálypályákon, focimeccseken, ügyességi helyszíneken kicsik-nagyok megmutathatták edzettségüket és közben egészséges ételeket kóstolhattak. A Vöröskereszt helyszínein gyakorolhatták az újjáélesztést,a kerekesszékes közlekedést és az egészséggel kapcsolatos teszteket tölthettek ki. További képek a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Sport | Szóljon hozzá most!

Atlétika Megyei Döntő

Stettner János, 5.a osztályos tanuló az Atlétika Bajnokság Megyei Döntőjén I. helyezést ért el! Szép volt Jana!

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!