Sport kategória bejegyzései

Grundbirkózás

Január 23-án rendezték iskolánkban a Grundbirkózás Területi Döntőt, ahol iskolánk alsó tagozatos fiú csapatai nagyon szépen szerepeltek. A kisebbek (1. kcs.) a IV. helyen, a nagyobbak (2. kcs.) a II. helyen végeztek, mely szerepléssel kivívták az országos döntőn való részvétel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Grundbirkózás

2020. január 15-én iskolánkban került megrendezésre a grundbirkózás országos elődöntője az I. és II. korcsoportos leányok részére. Iskolánk harcos lányai komoly küzdelmek árán az I. kcs-ban aranyérmet nyertek, így tovább jutottak az országos döntőre! A másik csapatunk pedig V. helyen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Műfüves pálya

Az év utolsó “ajándékaként” elkészült iskolánk új műfüves focipályája.

Kategória: Aktuális, Sport | Szóljon hozzá most!

Ünnepi fellépés

Iskolánk modern táncos és aerobikos növendékei az ÁRKÁD karácsonyi színpadán varázsolták el a közönséget a Karácsonyi hangulatok című műsorukkal!

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Grundbirkózás

A Grundbirkózás megyei felkészítő versenyét megnyerte Meszes, így a kupát mi érdemeltük ki! Fantasztikus küzdelmek, elszánt, kemény harcok és rengeteg érem a Meszesi Iskola tanítványainak nyakában!

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Kispályás floorball

Igazán nagy öröm, amikor mind a négy korcsoportban indult csapatunk éremmel a nyakában térhet haza a leány Kispályás Floorball Megyei Döntőjéről! Gratulálunk lányok és további szép sikereket kívánunk! I. és IV. korcsoport bronzérmet, a II. és III. korcsoportos csapatunk ezüst … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Országos elismerés

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) ebben az évben szeptember 27-én rendezte meg az Európai Diáksport Napja magyarországi programjait. Az Európai Diáksport Napja magyar kezdeményezésből nőtte ki magát nemzetközi eseménnyé. Az MDSZ az Európai Diáksport Napja keretében tavaly indította el díjazási … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Sport | Szóljon hozzá most!

Kodály focikupa

Október 3-án iskolánk tanulói részt vettek a Kodály Zoltán Gimnázium labdarúgó tornáján! A fiúk ügyesen játszottak és a négy csapatos minitornán a második helyet sikerült megszerezniük!

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Európai Diáksport Napja 2019

2019. szeptember 27-én került megrendezésre az Európai Diáksport Napja, melyhez iskolánk is csatlakozott. A program egy közös bemelegítéssel kezdődött az udvaron, majd az iskola épülete körüli váltófutással folytatódott. A nap programjában szerepelt még küzdősport, piloxing tréning, tájékozódási mátrix, foci, méta … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Sport | Szóljon hozzá most!

Atlétika ügyességi csapatbajnokság

Atlétika ügyességi csapatbajnokság megyei döntőjén magasugróink I. helyezést értek el (Stettner Viktória, Bátor Boglárka, Buzási Rebeka, Nagy Denissza, Schwarcz Adrienn), míg kislabdahajítás versenyszámban II. helyezett lett csapatunk (Tornyos Karolina, Pápai Vanessza, Buzási Regina, Buzási Rebeka, Ponnert Míra). Gratulálunk a szép … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!