Sport kategória bejegyzései

Kihívás

Szeptember 25-től újra indul a “MILLIÓ LÉPÉS AZ ISKOLÁDÉRT” verseny. A programba regisztrálni a “milliolepes.hu” telefonos applikáció letöltésével lehet. Kérjük a Szülőket, Gyerekeket, családtagokat, ismerősöket mozogjanak iskolánkért, csatlakozzanak a Pécsi Meszesi Iskola “Száguldó Meszes” csapatához!

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Mozdulj Meszes!

A mai napon iskolánkban minden a sportról és az egészségről szólt. Az alsósok 15 helyszínen mozoghattak, célbadobás, kötélpálya, mocsárjárás közben pecséteket gyűjthettek, s az eredményhirdetésen jutalmakat vehettek át. A felsősök a sport mellett kipróbálhatták a szimulációs szemüveget, teszteket tölthettek ki, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Sportoljunk együtt!

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Tájékoztató a Tour de Hongrie kerékpáros körversenyről

Kategória: Aktuális, Sport | Szóljon hozzá most!

Bozsik foci

Április 17-én Bozsik-fesztiválon vehettek részt a 4.A és 4.C kiválasztott tanulói. Az eseményt a PVSK pályán rendezték meg, ahol más iskolák diákjai ellen mutathatták meg foci tudásukat. Három mérkőzést játszottak, melyeken ügyesen szerepeltek és nagyon jól érezték magukat.

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Grundbirkózás Országos Döntő

A Grundbirkózás Országos Döntőjét a MESZESI suli két csapata méltó módon képviselte! Nagyon büszkék vagyunk rájuk, mert fantasztikus küzdelmeket láthattunk. Mindent beleadtak a srácok és lányok! Jól szervezett verseny, remek hangulat és reméljük egy életre szóló emlék lesz számukra! A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Grundbirkózás Diákolimpia Országos Elődöntő

December 20-án Grundbirkózás Diákolimpia Országos Elődöntőjén vettünk részt Szigetváron. Négy csapatunkból három éremmel térhetett haza és két csapatunk továbbjutott a februárban megrendezésre kerülő Országos Döntőre! 1. korcsoportos fiúk IV., a lányok II. helyezést értek el, 2. korcsoportos lányok III., a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Grundbirkózás megyei felkészítő diákverseny

Iskolánkban került megrendezésre a grundbirkózás megyei felkészítő diákverseny csapat és egyéni versenye az 1. és 2. korcsoportosok részére. 44 iskolánkat képviselő versenyzőnk  közül 31 tanulónk éremmel térhetett haza! 7 arany, 11 ezüst és 13 bronzéremmel gazdagodhattunk! Csapatversenyben a II. helyezett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Táncverseny

A 4.C osztály néhány tanulója a közelmúltban a Pécsi Fordan Táncklub képviseletében részt vett a Fashion Street Dance Magyar Kupa táncversenyen. Az ezüst érmet szerzett négyfős csapatból három kislány a mi tanítványunk: Gaál Zselyke, Laczikó Viktória és Sütő Sára. Gratulálunk a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Floorball diákolimpia – megyei fiú döntő

Újra FLOORBALL DIÁKOLIMPIA megyei döntő, csak épp a fiúknak! Itt is mind a 4 korcsoportban versenyeztünk, szépen küzdöttek a srácok! Bár dobogós helyezést nem sikerült elérni, de mi nagyon büszkék vagyunk rájuk, mert szépen, sportszerűen küzdöttek és nagyon hajtottak! Eredmények: … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!