Sport kategória bejegyzései

Grundbirkózás Országos Döntő

A Grundbirkózás Országos Döntőjét a MESZESI suli két csapata méltó módon képviselte! Nagyon büszkék vagyunk rájuk, mert fantasztikus küzdelmeket láthattunk. Mindent beleadtak a srácok és lányok! Jól szervezett verseny, remek hangulat és reméljük egy életre szóló emlék lesz számukra! A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Grundbirkózás Diákolimpia Országos Elődöntő

December 20-án Grundbirkózás Diákolimpia Országos Elődöntőjén vettünk részt Szigetváron. Négy csapatunkból három éremmel térhetett haza és két csapatunk továbbjutott a februárban megrendezésre kerülő Országos Döntőre! 1. korcsoportos fiúk IV., a lányok II. helyezést értek el, 2. korcsoportos lányok III., a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Grundbirkózás megyei felkészítő diákverseny

Iskolánkban került megrendezésre a grundbirkózás megyei felkészítő diákverseny csapat és egyéni versenye az 1. és 2. korcsoportosok részére. 44 iskolánkat képviselő versenyzőnk  közül 31 tanulónk éremmel térhetett haza! 7 arany, 11 ezüst és 13 bronzéremmel gazdagodhattunk! Csapatversenyben a II. helyezett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Táncverseny

A 4.C osztály néhány tanulója a közelmúltban a Pécsi Fordan Táncklub képviseletében részt vett a Fashion Street Dance Magyar Kupa táncversenyen. Az ezüst érmet szerzett négyfős csapatból három kislány a mi tanítványunk: Gaál Zselyke, Laczikó Viktória és Sütő Sára. Gratulálunk a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Floorball diákolimpia – megyei fiú döntő

Újra FLOORBALL DIÁKOLIMPIA megyei döntő, csak épp a fiúknak! Itt is mind a 4 korcsoportban versenyeztünk, szépen küzdöttek a srácok! Bár dobogós helyezést nem sikerült elérni, de mi nagyon büszkék vagyunk rájuk, mert szépen, sportszerűen küzdöttek és nagyon hajtottak! Eredmények: … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Floorball diákolimpia – megyei leány döntő

FLOORBALL DIÁKOLIMPIA megyei leány döntőt rendezett iskolánk, ahol mind a 4 korcsoportban indítottunk csapatokat és nem hiába! Eredmények: 1. korcsoportos csapatunk II. helyezést ért el. 2. korcsoportos csapatunk III. helyezést ért el. 3. korcsoportos csapatunk III. helyezést ért el. 4. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Európai Diáksport Napja

Szeptember 30-án iskolánkban is megrendezésre került az Európai Diáksport Napja, melynek programját az időjárás kissé átírta. Így egy közös bemelegítés után az 5-6. évfolyamos tanulók TABATA tréningen és ROLLER ügyességi akadálypályán méretették meg magukat, valamint a FRIZBI és a TOLLASLABDA … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Judo diákolimpia

2022. május 21-én Győrben a judo diákolimpián bronzérmet nyert iskolánk 4.A osztályos tanulója, Ludmann Alexander. Gratulálunk a szép eredményhez!

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Judo háziverseny

Évadzáró házi judo bajnokság a Meszesi suliban!

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Körzeti atlétika verseny

Az I. kcs Körzeti Atlétika versenyével zártuk az idei tanév diákolimpia versenyeinek sorát. Fiú és lány csapat egyaránt képviselte iskolánkat ezen a szép nyárias meleg napon, ráadásul még érmekkel is térhettek haza versenyzőink! Fiú csapatunk III. helyezést ért el és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!