Sport kategória bejegyzései

Grundbirkózás megyei döntő

   Grundbirkózás megyei döntőjének adott otthont iskolánk sportcsarnoka, két korcsoport fiú és leány kategóriában. A 8 iskola részvételével zajló csapatversenyt megnyerte a Pécsi Meszesi Általános Iskola. A 40 versenyzőnk elhozott 9 arany, 9 ezüst és 7 bronzérmet. Nagyon szép teljesítmény, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Diáksport Fesztivál

November 12-én Kozármislenyben egy nagyszabású Diáksport Fesztiválon vett részt iskolánk. Meghívásos alapon a legeredményesebb iskolák második osztályos tanulói játszhattak együtt. A rendezvényt a Magyar Diáksport Szövetség elnöke, Balogh Gábor olimpikonunk nyitotta meg. További képek a Galéria menüpont alatt láthatók.

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Floorball fiú megyei döntő

November 12-én hétfőn ismét iskolánkban került megrendezésre a fiú megyei Floorball döntő. Mind a négy korcsoportban indítottunk csapatot, akik ügyesen helyt álltak és a következő eredmények születtek: I. korcsoportos csapatunk II. helyezés II. korcsoportos csapatunk VII. helyezés III. korcsoportos csapatunk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Floorball

November 5-én került megrendezésre a Floorball megyei leány döntő. Iskolánk három korcsoportban képviseltette magát és mindenki éremmel a nyakában térhetett haza. A II. és IV. korcsoportos lánycsapataink a 2. helyen, míg a III. korcsoportos lányok a 3. helyen végeztek. Gratulálunk, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Európai Diáksport Napja

2018. szeptember 28-án került megrendezésre az Európai Diáksport Napja, melyhez iskolánk is csatlakozott. A program egy közös bemelegítéssel kezdődött az udvaron, majd az iskola épülete körüli váltófutással folytatódott. A nap során iskolánk tanulói megismerkedtek és kipróbálhatták a birkózás, a kangoo, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Sport | Szóljon hozzá most!

Atlétika tehetségkutató verseny

Iskolánk tanulói szeptember 17-én négy csapattal atlétika versenyen vettek részt. A verseny célja a futás népszerűsítése volt, ezért 2-2 futószámban mutathatták meg tehetségüket. 12 iskola között összetett csapatversenyben a VII. helyet szereztük meg.    

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Bozsik Intézményi Labdarúgó Program

Véget ért a Bozsik Intézményi Labdarúgó Program. Négy korcsoportban 5 csapattal vettünk részt a mérkőzéseken. Győztes lett az első, a harmadik és a negyedik korcsoportos fiú csapat. A többi csoportunk is eredményesen szerepelt. Minden szereplőnek gratulálunk! Felkészítő pedagógusok: Märcz Péter, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Bozsik Intézményi Labdarúgó Program Tanévzáró Fesztivál

Június 5-6-án tartották a városi szintű Bozsik Intézményi Labdarúgó Program Tanévzáró Fesztiválját. Öt csapattal vettünk részt a rendezvényen ahol sok dobogós helyet szereztek tanítványaink. Felkészítő: Tallósi Zoltán, Märcz Péter  

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Bátrak Ligája Honvédelmi Verseny

Június 5-én rendezték meg a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban a Bátrak Ligája Honvédelmi Versenyt. 24 csapattal zajló egész napos versenyen sokféle ügyességi próbát kellett teljesíteni a tanulóknak.  

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Modern tánc vizsga

2018. május 15-én került megrendezésre iskolánkban a modern táncot tanulók vizsga bemutatója. A tanulóink korcsoportonként mutathatták be tánctudásukat. További képek a Galéria menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Sport | Szóljon hozzá most!