Sport kategória bejegyzései

Lány grundbirkózás országos elődöntő

A veretlen I. korcsoportos fiúk után, akik kivívták az indulás jogát a Budapesten megrendezésre kerülő országos döntőn múlt csütörtökön, január 24-én csütörtökön a lányok küzdöttek kemény csatákat a Pécsi Meszesi Általános Iskola csarnokában. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével a Birkózó Szövetség … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Fiú grundbirkózás országos elődöntő

Január 17-én, csütörtökön iskolánkban került megrendezésre a fiú grundbirkózás országos elődöntője. Az első korcsoportos fiúk aranyéremmel a nyakukban térhettek haza, a második korcsoportos fiúk V. helyezést értek el. Remek küzdelmek, nagyszerű akciópontok és igazi elszántság jellemezte a srácokat.

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Floorball országos elődöntő

Iskolánk két csapata vett részt a Kecskeméten megrendezésre kerülő Floorball Országos Elődöntőjén. A II. korcsoportos leánycsapat a IV. helyen végzett, a IV. korcsoportos leánycsapatunk a II. helyen zárt! Szép volt lányok!

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Ünnepi fellépés

Az Árkád karácsonyi színpadán táncolt iskolánk moderntánc és aerobik csapata, ahol színvonalas előadásokkal járultak hozzá az ünnepi hangulat megteremtéséhez.

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Grundbirkózás megyei döntő

   Grundbirkózás megyei döntőjének adott otthont iskolánk sportcsarnoka, két korcsoport fiú és leány kategóriában. A 8 iskola részvételével zajló csapatversenyt megnyerte a Pécsi Meszesi Általános Iskola. A 40 versenyzőnk elhozott 9 arany, 9 ezüst és 7 bronzérmet. Nagyon szép teljesítmény, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Diáksport Fesztivál

November 12-én Kozármislenyben egy nagyszabású Diáksport Fesztiválon vett részt iskolánk. Meghívásos alapon a legeredményesebb iskolák második osztályos tanulói játszhattak együtt. A rendezvényt a Magyar Diáksport Szövetség elnöke, Balogh Gábor olimpikonunk nyitotta meg. További képek a Galéria menüpont alatt láthatók.

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Floorball fiú megyei döntő

November 12-én hétfőn ismét iskolánkban került megrendezésre a fiú megyei Floorball döntő. Mind a négy korcsoportban indítottunk csapatot, akik ügyesen helyt álltak és a következő eredmények születtek: I. korcsoportos csapatunk II. helyezés II. korcsoportos csapatunk VII. helyezés III. korcsoportos csapatunk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Floorball

November 5-én került megrendezésre a Floorball megyei leány döntő. Iskolánk három korcsoportban képviseltette magát és mindenki éremmel a nyakában térhetett haza. A II. és IV. korcsoportos lánycsapataink a 2. helyen, míg a III. korcsoportos lányok a 3. helyen végeztek. Gratulálunk, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Európai Diáksport Napja

2018. szeptember 28-án került megrendezésre az Európai Diáksport Napja, melyhez iskolánk is csatlakozott. A program egy közös bemelegítéssel kezdődött az udvaron, majd az iskola épülete körüli váltófutással folytatódott. A nap során iskolánk tanulói megismerkedtek és kipróbálhatták a birkózás, a kangoo, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Sport | Szóljon hozzá most!

Atlétika tehetségkutató verseny

Iskolánk tanulói szeptember 17-én négy csapattal atlétika versenyen vettek részt. A verseny célja a futás népszerűsítése volt, ezért 2-2 futószámban mutathatták meg tehetségüket. 12 iskola között összetett csapatversenyben a VII. helyet szereztük meg.    

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!