Sport kategória bejegyzései

Ünnepi fellépés

Iskolánk modern táncos és aerobikos növendékei az ÁRKÁD karácsonyi színpadán varázsolták el a közönséget a Karácsonyi hangulatok című műsorukkal!

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Grundbirkózás

A Grundbirkózás megyei felkészítő versenyét megnyerte Meszes, így a kupát mi érdemeltük ki! Fantasztikus küzdelmek, elszánt, kemény harcok és rengeteg érem a Meszesi Iskola tanítványainak nyakában!

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Kispályás floorball

Igazán nagy öröm, amikor mind a négy korcsoportban indult csapatunk éremmel a nyakában térhet haza a leány Kispályás Floorball Megyei Döntőjéről! Gratulálunk lányok és további szép sikereket kívánunk! I. és IV. korcsoport bronzérmet, a II. és III. korcsoportos csapatunk ezüst … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Országos elismerés

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) ebben az évben szeptember 27-én rendezte meg az Európai Diáksport Napja magyarországi programjait. Az Európai Diáksport Napja magyar kezdeményezésből nőtte ki magát nemzetközi eseménnyé. Az MDSZ az Európai Diáksport Napja keretében tavaly indította el díjazási … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Sport | Szóljon hozzá most!

Kodály focikupa

Október 3-án iskolánk tanulói részt vettek a Kodály Zoltán Gimnázium labdarúgó tornáján! A fiúk ügyesen játszottak és a négy csapatos minitornán a második helyet sikerült megszerezniük!

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Európai Diáksport Napja 2019

2019. szeptember 27-én került megrendezésre az Európai Diáksport Napja, melyhez iskolánk is csatlakozott. A program egy közös bemelegítéssel kezdődött az udvaron, majd az iskola épülete körüli váltófutással folytatódott. A nap programjában szerepelt még küzdősport, piloxing tréning, tájékozódási mátrix, foci, méta … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Sport | Szóljon hozzá most!

Atlétika ügyességi csapatbajnokság

Atlétika ügyességi csapatbajnokság megyei döntőjén magasugróink I. helyezést értek el (Stettner Viktória, Bátor Boglárka, Buzási Rebeka, Nagy Denissza, Schwarcz Adrienn), míg kislabdahajítás versenyszámban II. helyezett lett csapatunk (Tornyos Karolina, Pápai Vanessza, Buzási Regina, Buzási Rebeka, Ponnert Míra). Gratulálunk a szép … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Sirály Táncfesztivál

A Pécsi Meszesi Általános Iskola moderntáncosai a szakmai zsűri döntése alapján mind bekerültek a döntőbe. A két napos versenyprogram gálája, mely egyben a döntő is, az Anna Grand Hotelben került megrendezésre. Koszó Kíra (3.a) és Kovács Lídia (5.d) “A hatalom” … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Szivacskézi Fesztivál

Június 16-17-én iskolánk 3. osztályos tanulói a Szivacskézi Fesztivál rendezvényén vettek részt Balatonbogláron. Csapatunk mérlege: 3 győzelem, 1 vereség és sok-sok élmény! Gratulálunk!  További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Atlétika városi döntő

Atlétika Többpóba Városi Döntőn vett rész iskolánk I. korcsoportos fiú és lány csapata, ahol remekül szerepeltek. A lányok III. helyezést, a fiúcsapatunk I. helyezést ért el! A lánycsapat tagjai: Amrei Bettina, Novák Jázmin, Pernecker Noémi, Tóth Száva, Török Boglárka A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!