Sport kategória bejegyzései

Sportprogramok

Május közepén a kicsiké volt a főszerep! Atlétika többpróba versenyen jártunk a Várkői pályán, ahol futás, kislabdahajítás, távolugrás szerepelt a versenyszámok között. Az olimpia tiszteletére pedig mini Olimpia Fesztiválon jártunk a Cserepka Sportiskolában, ahol mókás feladatok várták a tanulókat. Aktív … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Pécsi Iskolai Bajnokság

Az idei évben próba jelleggel elindult az általános iskolások körében az MLSZ által szervezett PIB, másnéven Pécsi Iskolai Bajnokság. A bajnokságban iskolánk 3. és 4. korcsoportos csapata is részt vett. Három fordulón keresztül mérkőztek meg fiataljaink a város különböző általános … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Atlétika

Vándor Erik 6.A osztályos tanuló az Atlétika III. korcsoport Egyéni és Váltófutó Pályabajnokság Baranya Vármegyei Döntőjén ismét fantasztikus teljesítményével dobogóra állhatott! Távolugrásban 5 méter fölé “repült”! Korcsoportjában ez a fantasztikus teljesítmény csak Eriknek sikerült, így a dobogó legfelső fokára állhatott! … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Atlétika Diákolimpia

Vándor Erik, 6.A osztályos tanuló az Atlétika Diákolimpia megyei döntőjén II. helyezést ért el, fantasztikus teljesítményével!

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Atlétika Diákolimpia tavaszi körzeti döntő

Atlétika Diákolimpia tavaszi körzeti döntőjét rendezték Pécsett. A 3. korcsoportos fiú csapatunk a IV. helyen végzett, Vándor Erik egyéniben I. helyezést ért el! A 2. korcsoportos leány csapat a VI. helyen zárt és Ócsárdi Laura egyéni VI. helyezésével továbbjutott a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Leány labdarúgás

Hosszú idő után van az iskolánkban ismét leány labdarúgó csapat, akik az iskolát képviselték a Diákolimpia megyei elődöntőjén. Az id. Dárdai Pál Labdarúgó Akadémia adott otthont a fordulónak. Két ellenféllel mérkőztek meg a lányok: a Mecseknádasdi Liszt Ferenc ÁMK és a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Millió lépés az iskoládért

Március 25-től újra indul a Millió lépés program. Kérjük csatlakozzatok a Meszesi Iskola “Száguldó Meszes” csapatához! Mozogjunk együtt az iskoláért!

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Mezei futóverseny

2024. március 11-én mezei futóverseny körzeti döntőjén mérték össze tudásukat a Pécs és Pécs környéki iskolák legjobbjai. A borongós idő ellenére a verseny rendben lezajlott és a diákjaink szépen szerepeltek. Bogdán Patrícia 3.A osztályos tanuló épphogy lecsúszott a dobogóról és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Pécsi Iskolai Kispályás Labdarúgó Bajnokság

A Pécsi Iskolai Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2. fordulójában a 3. korcsoportban iskolánk csapata végzett az I. helyen, míg a 4. korcsoportos csapatunk a IV. helyet szerezte meg. Felkészítők: Csilits Richárd és Pintér Tibor Gratulálunk! Bővebb információk a tornáról: https://baranya.mlsz.hu/hir/pecsi-iskolai-bajnoksag-2.-fordulo-eredmenyei

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Grundbirkózás

Február 10-11. között az ország legjobb grundbirkózó csapatai mérték össze tudásukat Csepelen a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia fantasztikus csarnokában. Idén több mint 190 csapat nevezett a bajnokságba. A megnyitó ünnepségen részt vett Balogh Gábor a Magyar Diáksport Szövetség elnöke … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!