Felső tagozat kategória bejegyzései

Papírgyűjtés eredménye

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Tanévnyitó 2021

2021. szeptember 1-jén ünnepélyes tanévnyitóval és az első osztályos tanulók köszöntésével iskolánkban is megkezdődött a 2021/2022-es tanév. További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Csodaszarvas tábor – 2. hét

Újabb eseménydús héten vagyunk túl. Az Életrevaló receptek, Mozogni jó!, Mecseki legendák, Csillagok nyomában c. táborokban minden gyerek jól érezte magát. Sokfelé jártak a csoportok (Malomvölgy, Árpádtető, Mecsek, Zsolnay negyed) és az iskolai programokat is élvezték (VR szemüveg, Hangoló, tánc, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Csodaszarvas tábor – 1. hét

A kánikulai héten négy csoport a Csodaszarvas táborban vett részt. Élménydús héten vagyunk túl. A Barangoló, a Sportos, a Játékos és a Hagyományőrző csoportokban a gyerekek kirándultak, strandoltak, sportoltak, kézműveskedtek, játszottak, de volt múzeumlátogatás, Extrém park, sárkánybarlang, Tettyei séta, koncert, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Ballagás 2021

2021. június 15-én került sor iskolánk a Ballagási ünnepélyére. A hetedikesek részéről Szalay Boglárka, 7.a osztályos tanuló verssel búcsúzott diáktársaitól, míg a nyolcadikosok nevében Mühl Nadin, 8.d osztályos tanuló köszönt el iskolánktól. Téliné Nagy Emese, intézményvezető beszéde után kerültek díjazásra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Gép-Ésszel szakmaismereti verseny

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében a „Gép-Ésszel Baranyában” címet viselő szakmaismereti pályaválasztási versenyen iskolánk 7.a osztályos csapata I. helyen végzett. A verseny során a fiúknak nem csak az évek óta hiányszakmaként jegyzett gépipari szakmák megismerésére nyílt lehetősége, hanem egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Mestermunka bemutatók a 8. évfolyamon

2021. május 31-én került sor a 8.A és 8.B, míg június 2-án a 8.D osztály Mestermunka projektjének zárására, melynek során tanulóink az általuk választott témában bemutatták az elkészített produktumaikat és előadták a hozzákapcsolódó prezentációikat. Színvonalas bemutatókat hallhatott a zsűri, melyek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Angol vizsga

2021. május 28-án került megrendezésre iskolánkban a nyolcadik osztályosok nyelvvizsgája. Az angol nyelvet emelt óraszámban tanuló diákok alapfokú nyelvvizsgának megfelelő házi vizsgát tettek, mely írásbeli és szóbeli fordulókból állt. A diákoknak 60 %-os eredményt kellett elérniük a sikerhez és mindannyian … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Játsszunk!

Új játékokkal bővült a játékterem kínálata.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Rajzpályázat

Somogyi Izabella iskolánk 6.A osztályos tanulója az “Így közlekedtek ti” című rajzpályázaton – felső tagozatos kategóriában – IV. helyezést ért el. Gratulálunk neki és a felkészítő tanárának Molnár Ágnesnek.

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!