Felső tagozat kategória bejegyzései

Tanévnyitó 2023

Szeptember 1-jén ünnepélyes tanévnyitóval és az első évfolyamos tanulók köszöntésével iskolánkban is elkezdődött a 2023/2024-es tanév. További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Ballagás 2023

2023. június 16-án került sor iskolánk Ballagási ünnepélyére. Balogh Brenda, 5.a osztályos tanuló konferálásával és Téliné Nagy Emese, intézményvezető beszéde után a hetedikesek részéről Németh Zsófia, 7.c osztályos tanuló búcsúzott diáktársaitól, míg a nyolcadikosok nevében Illés Máté, 8.b osztályos tanuló … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Tanévzáró ünnepély 2023

2023. június 16-án került sor iskolánk a Tanévzáró ünnepélyére. Petrovics Mirjam, 5.a osztályos tanuló konferálásával és Téliné Nagy Emese, intézményvezető beszéde után díjazásra kerültek a tanév során kiemelkedőt nyújtott tanulóink. A rengeteg könyvjutalom és sportérem mellett az év jó sportolója-jó … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Koncertélmény

Június 14-én iskolánkban nagy sikerű koncertet adott a Brassdance zenekar. A népszerű dalokkal, rajzfilmslágerekkel közelebb hozták a zenét a gyerekekhez, akik nagyon élvezték a fúvós hangszereket. A végén a kicsik is a zenekar tagjai lehettek és közös “vonatozással” zárult a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Osztálykirándulás – 6.C

Június 12-én és 13-án iskolánk 6.C osztályával Ásotthalomra kirándultunk. A szállásunk a Gyömbér Tanyán volt, ahol már odaérkezésünkkor magával ragadott a hely szépsége és persze a rengeteg kutya. Első napon egy közös foci keretében megismerkedtünk a helyi általános iskolás kortársainkkal, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Hittanos kirándulás

Június 9-en egy rövid, de tartalmas kirándulásra indultunk Mecseknádasdra. Első állomásunk az Árpád-kori templom volt. Megcsodáltuk a 800 éves épületet, aminek falait 14. századból való freskók díszítik. Bejártuk a kicsi, de jelentős kápolnát, meghallgattunk egy rövid kultúrtörténeti ismertetőt, majd készítettünk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Mestermunka projektzáró a 8.D osztályban

2023. június 9-én került sor a 8.D osztály Mestermunka projektjének zárására, melynek során az osztály tanulói bemutatták az általuk választott témában az elkészített prezentációikat és ennek eredményeként átvehették a Mesterleveleiket.

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Erdei iskolában járt a 6.C osztály

2023. június 5-én iskolánk 6.C osztálya Mókus Suli Erdei Iskolában járt. Az erdei ökoszisztéma témakörét körbejárva, sok újdonságot tanulva testközelből ismerkedhettek meg a tanulók az erdő élővilágával a gyepszinttől egészen a lomkoronaszintig. További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Felső tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Természetjáró szakkör

Iskolánk természetjáró szakkörének tagjai 2023. június 3-án Hosszúhetényből indulva meghódították a Mecsek legmagasabb csúcsát és a Zengő kilátóból gyönyörködtek a kilátásban. A magasból a Dombay-tóhoz vezetett az út, ahol a megfáradt lábakat megmártóztatták a tó hűs vízében.

Kategória: Felső tagozat, Mecseki túrák | Szóljon hozzá most!

Nemzeti Összetartozás Napja

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!