Felső tagozat kategória bejegyzései

Kozma László Országos Informatika Alkalmazói Tanulmányi Verseny

Iskolánk BöngészŐK csapata IV. helyezést ért el a Kozma László Informatika Alkalmazói Tanulmányi Verseny országos döntőjében. A csapat tagjai: Boros Réka, Nemes Richárd és Szabó Marcell, 8.a osztályos tanulók. Gratulálunk!

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Olvasóverseny

A HEBE Kft. 2018-2019-es tanévben meghirdetett országos olvasóversenyén Varga Ákos, 5.a osztályos tanulónk az 5-8. osztályos korcsoportban 11. helyezést ért el. Gratulálunk!

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Filmforgatás

Iskolánk Eck Imre Alapfokú Művészeti Iskolás tanulóinak “Meszesi nagyok” színjátszó csoportja rövidfilmet forgatott az Erla Kft. nagykozári filmstúdiójában. Drámapedagógus: Kocsis Zsófia. Köszönjük a lehetőséget a Filming in Pécs-nek / Erla Kft.-nek!

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

“Sebők Gábor” városi angol nyelvi verseny

Március 28-án tartották a “Sebők Gábor” városi angol nyelvi versenyt az I. sz. Gyakorló Iskolában, melyen iskolánk csapata II. helyezést ért el. A csapat tagjai Betlehem Máté, Ponnert Míra, Schneider Bálint 6.a osztályos tanulók voltak. Felkészítő tanár: Varga Ágnes

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Angol nyelvi verseny

Az országos angol nyelvi verseny megyei fordulóján Bárány Bálint 7.d oszt tanuló 7. helyezést ért el, pontszáma alapján elérte azt a szintet, mellyel az országos fordulón részt vehet. Felkészítő pedagógus: Varga Ágnes

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Happy hét

Népszerű a vízivás, sokan választják a cukros üdítő helyett…

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Március 15-i ünnepély – videó

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Március 15-i ünnepély

Iskolánk a 4. évfolyamosok ünnepi műsorával emlékezett meg az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeiről. További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

EpiKalandorok projektzáró a 7.a osztályban

2019. március 8-án került sor az EpiKalandorok projekt zárófoglalkozására a 7.a osztályban. A projektzárón a tanulók bemutatták a Szent Johanna gimi nyolc kötetét és a Csillagainkban a hiba című könyvet, melyeket a projekt során olvastak és dolgoztak fel. Emellett érdekes … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

EpiKalandorok projektzáró a 7.d osztályban

2019. március 5-én került sor az EpiKalandorok projekt zárófoglalkozására a 7.d osztályban. A délután során a tanulók bemutatták azon könyveket, melyeket a projekt során elolvastak és feldolgoztak, játékos formában számot adtak tudásokról az epika témájában és érdekes információkkal gazdagodhattunk a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!