Felső tagozat kategória bejegyzései

OTP Roadshow

Iskolánk 5.b, 5.d, 6.a és 7.a osztály tanulói 2018. október 11-én az OTP Roadshow keretében érdekes programon vehettek részt.

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Mecsek projekt – kirándulás

2018. október 2-án a iskolánk 6.a és 6.b osztálya a Mecsek projekt keretében a Tripammer-fához kirándult, melynek során testközelben ismerkedhettek meg a természetismeret órákon tanult növények jellegzetességeivel. A kirándulás tartalmasan és nagyon jó hangulatban telt el. További képek a Galéria … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Európai Diáksport Napja

2018. szeptember 28-án került megrendezésre az Európai Diáksport Napja, melyhez iskolánk is csatlakozott. A program egy közös bemelegítéssel kezdődött az udvaron, majd az iskola épülete körüli váltófutással folytatódott. A nap során iskolánk tanulói megismerkedtek és kipróbálhatták a birkózás, a kangoo, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Sport | Szóljon hozzá most!

Erdélyi kirándulás

2018. szeptember 26-29. között a Határtalanul pályázat keretében iskolánk 7. évfolyamos tanulói Erdélyben kirándulnak. 1. nap:     2. nap:     3. nap:     4. nap:    

Kategória: Aktuális, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Világ legnagyobb tanórája

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Őszi kirándulás

Szeptember 11-ét iskolánk tanulói a természetben töltötték. Az alsósok Malomvölgyben, a felsősök Égervölgyben sétáltak, játszottak, növényeket gyűjtöttek s élvezték a jó időt.    

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Papírgyűjtés eredménye

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Indiántábor 2018

Véget ért indiántáborunk. Az utolsó napra pakolás, sportolás, közös pizzázás és a búcsú pillanatai maradtak. De mielőtt lezárnánk a tábort röviden tekintsünk vissza mi is történt velünk az elmúlt héten. A megérkezést követően felavattuk első táborozóinkat, majd indiánneveink kiválasztása után … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Indiántábor – 6. nap

Az utolsó teljes tábori napunk programját az esős időjárás átírta, így a fürdés elmaradt. A délelőttöt kézműves tevékenységekkel töltöttük. A délután leginkább pihenéssel, beszélgetéssel és sportolással telt. A záróest során minden táborlakó átvehette saját indián karkötőjét, képes filmösszeállítással felidéztük az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Indiántábor – 5. nap

Reggel korán indultunk Máriára, ahol vízibiciklizés volt a program. Amíg egyikünk-másikunk pedálozott, a többiek átadták magukat a meleg és a víz nyújtotta kellemes és megnyugtató érzésnek. A délután folyamán számunkra eddig ismeretlen programban lehetett részünk. Csapatonként vonultunk az ebédlőbe, ahol … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!