Felső tagozat kategória bejegyzései

Gép-Ésszel szakmaismereti verseny

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében a „Gép-Ésszel Baranyában” címet viselő szakmaismereti pályaválasztási versenyen iskolánk 7.a osztályos csapata I. helyen végzett. A verseny során a fiúknak nem csak az évek óta hiányszakmaként jegyzett gépipari szakmák megismerésére nyílt lehetősége, hanem egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Mestermunka bemutatók a 8. évfolyamon

2021. május 31-én került sor a 8.A és 8.B, míg június 2-án a 8.D osztály Mestermunka projektjének zárására, melynek során tanulóink az általuk választott témában bemutatták az elkészített produktumaikat és előadták a hozzákapcsolódó prezentációikat. Színvonalas bemutatókat hallhatott a zsűri, melyek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Angol vizsga

2021. május 28-án került megrendezésre iskolánkban a nyolcadik osztályosok nyelvvizsgája. Az angol nyelvet emelt óraszámban tanuló diákok alapfokú nyelvvizsgának megfelelő házi vizsgát tettek, mely írásbeli és szóbeli fordulókból állt. A diákoknak 60 %-os eredményt kellett elérniük a sikerhez és mindannyian … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Játsszunk!

Új játékokkal bővült a játékterem kínálata.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Rajzpályázat

Somogyi Izabella iskolánk 6.A osztályos tanulója az “Így közlekedtek ti” című rajzpályázaton – felső tagozatos kategóriában – IV. helyezést ért el. Gratulálunk neki és a felkészítő tanárának Molnár Ágnesnek.

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Informatikai siker – csapatverseny

Iskolánk NETES zsiványok csapata a 7-8. évfolyamos korcsoportban bejutott a XIX. Kozma László Országos Informatika Alkalmazói Tanulmányi Verseny országos döntőjébe. A döntő rendhagyó módon online formában került megrendezésre, ahol iskolánk csapata II. helyezést ért el. A csapat tagjai: Kult Zsolt, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Informatika, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Informatikai siker – egyéni verseny

Illés Máté, iskolánk 6.B osztályos tanulója korcsoportjában bejutott a XIX. Kozma László Országos Informatika Alkalmazói Tanulmányi Verseny országos döntőjébe. A döntő rendhagyó módon online formában került megrendezésre, ahol Máté a II. helyen végzett. Gratulálunk a szép eredményhez!

Kategória: Felső tagozat, Informatika, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Balatoni tábor 2021 – előzetes jelentkezés

Kedves Gyerekek, kedves Szülők! Amennyiben a körülmények engedni fogják, szeretnénk idén is megszervezni a nyári balatoni tábort. Pontos időponttal még nem tudunk szolgálni, azonban szeretnénk egy előzetes igényfelmérést tartani, hogy hány gyermek jelentkezne az idei táborunkba. A tábor várható költsége … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Irodalmi pályázati siker

A Míves Tojás Gyűjtemény Muzeális Intézmény fennállásának 20. évfordulója alkalmából irodalmi pályázatot hirdetett általános iskolák felső tagozatos tanulói számára. „Ha az első tojás mesélni tudna!” címmel A pályázat témája: A pályázó a már 5000 darabos gyűjtemény anyagát múzeum látogatással, és/vagy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Március 15.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!