Felső tagozat kategória bejegyzései

“Ki a mester két keréken?”

A Páfrány utcai KRESZ parkban tartották a 2023/2024. tanévi “Ki a mester két keréken” illetve a “Kerékpáros Ifjúsági Kupa” városi döntőjét, melyen iskolánkat három tanuló képviselte: Halász Anikó, Kolompár Krisztofer, Laczkó Máté. A versenyt megelőzte városrészenként az általános iskolákban megrendezett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

“Sebők Gábor” angol nyelvi verseny

2024. március 21-én rendezték meg a hagyományos városi “Sebők Gábor” angol nyelvi versenyt, a Pécsi Tudományegyetem I.sz. Gyakorló Iskolájában 6. évfolyamosok számára. A versenyen iskolánk tanulói kiválóan szerepeltek és I. helyezést értek el. A csapat tagjai: Balogh Brenda, Papp Domonkos, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Március 15-i ünnepély (2024)

2024. március 14-én iskolánk énekkarának és a 4. évfolyamos tanulóinak ünnepi műsorával emlékeztünk meg az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeiről. További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Zrínyi Ilona matematika verseny

Szőllősy Borbála 6.A osztályos tanuló a Zrínyi Ilona matematika verseny iskolai fordulójának győzteseként jutott be a megyei döntőbe. A nagyon rangos Zrínyi Ilona matematika verseny megyei döntőjére február 16-án került sor a Deák Ferenc Gyakorló Általános Iskolában, ahol Bori III. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Környezeti nevelés

Az 5. évfolyam tanulói az Iskolában az Erdő Program keretében interaktív foglalkozáson vettek részt, és szereztek új ismereteket az erdők és fenntarthatóság témakörében.

Kategória: Felső tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Felsős farsang 2024

2024. február 16-án került megrendezésre a felső tagozatos tanulóink farsangi karneválja, ahol színvonalas produkciókat láthatott a közönség az osztályoktól. Az osztályok műsorszámai után tombolasorsolással és discoval zárult az este. További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

EpiKalandorok projektzáró a 7.A osztályban

2024. február 8-án került sor az EpiKalandorok projekt zárására a 7.A osztályban, melynek során a Harry Potter és a bölcsek köve című könyvet olvasták és dolgozták fel az osztály tanulói. Kezdésként az osztály egy, a regényhez kapcsolódó érdekes rejtvénysorral készült … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

EpiKalandorok projektzáró a 7.B osztályban

2024. február 7-én került sor az EpiKalandorok projekt zárására a 7.B osztályban. A tanulók csapatokba rendeződve mutatták be a témában tanult ismereteiket, a projekt során olvasott könyveiket (A legyek ura, A titkos kert, Emlékek őre, Levél a királynak, Semmi) és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Európa projektzáró a 8.A osztályban

2024. február 6-án került sor az Európa projekt zárására a 8.A osztályban, melynek során a tanulók bemutatták az általuk választott európai országról készített prezentációikat és melynek eredményeképpen minden tanuló megkapta “útlevelét”, mellyel Magyarországot, Európát vagy az egész világot utazhatja körbe. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

EpiKalandorok projektzáró a 7.C osztályban

2024. február 1-jén került sor az EpiKalandorok projekt zárására a 7.C osztályban. A tanulók csapatokba rendeződve, informatikus, kreatívfőnök, sasszem és újságíró szerepekbe bújva mutatták be a témában tanult ismereteiket, a projekt során olvasott könyveiket (A legyek ura, A titkos kert, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!