Felső tagozat kategória bejegyzései

Indiántábor – 4. nap

Vasárnapra tekintettel pihentető napot szerveztek nekünk törzsfőnökeink, de azért aktívan töltöttük ezen napunkat is. Délelőttünk tábori indián sátrunk festésével, színesítésével telt. Délutánunkat szabadidős tevékenységeinket kézműves programok tették változatossá. Így készülhetett el Kaktusz Kavics Olivér és felesége, Olívia. Jó hír! Napok … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Indiántábor – 3. nap

A délelőttöt Fenyvesen töltöttük, ahol nyomolvasási képességünket kihasználva kellett rejtvényeket megoldanunk. Utána indulhatott a shoppingolás. Táborba való visszaérkezésünk után kipihenve fáradalmainkat, megkíséreltük a fürdést a Balatonban. Azonban a víz hidegnek bizonyult, így nem maradtunk sokáig benn. Az álomfogók befejezése mellett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Indiántábor – 2. nap

A délelőtt folyamán indiánkörön vettünk részt, ahol többféle feladatot teljesítve jobban megismertük a különböző indián szokásokat. A délutánt leginkább a Balatonban töltöttük, de azért jutott idő a sportolásra is. Vacsora előtt elkezdtük az álomfogók készítését. A napot esti fürdéssel és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Indiántábor – 1. nap

Az első napunk a tábor elfoglalásával kezdődött. Programjaink közé tartozott az új táborozók felavatása és a totemoszlop elkészítése. Az avatást követően az időjárásra tekintettel a strandolást választottuk. Ezután a csapatok megfestették totemállataikat a totemoszlophoz. Így estére indiántáborunk törzsi jelképe felállításra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Messzehangzó Tehetséggondozó Természettudományos és Művészeti táborok

Tehetséges tanulóink évek óta részt vesznek a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány által szervezett évközi tehetséggondozó programokon és nyári táborokon. Az idei tanévben tíz tanulónk pályázott sikeresen és lehetett részese így az Alapítvány által július elején szervezett Természettudományos és Művészeti táboroknak. Hat … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Zsályaligeti Élménytábor

Iskolánk 3-4-5. osztályos tanulóival június végén egy hetet töltöttünk a Zsályaligeti Élménytáborban. A hét során kirándultunk Mohácsra, Pécsre és Siklósra. Mohácson ellátogattunk egy lovardába, ahol tanulóink lovagoltak, íjászkodtak és lovas kocsikáztak, majd voltunk a Busóudvarban, a Duna parton és kipróbáltuk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Ballagás 2018

2018. június 15-én került sor iskolánkban a Ballagási és tanévzáró ünnepélyére. Iskolánk 8.a, 8.b és 8.d osztályos tanulói elbúcsúztak tanáraiktól, tanulótársaiktól. Az ünnepélyen díjazásra kerültek a tanév során kiemelkedőt nyújtott tanulóink. A műsort művészeti iskolás tanulóink és iskolánk modern táncos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Szivárványhíd irodalmi verseny

Horváth Dorina 6.b osztályos tanuló I. helyezést ért el az ötfordulós Szivárványhíd országos irodalmi levelezőversenyen. Felkészítő: Darvasi Tünde

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

DÖK nap

A Diákönkormányzat napján bemutatkoztak az év közben sikereket elért versmondóink, táncosaink, énekeseink.    

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Határtalanul!

Iskolánk 7. évfolyamos tanulói a Határtalanul! program keretében 2017. júniusában Horvátországban, míg 2017. szeptemberében Erdélyben jártak tanulmányi kiránduláson. A kirándulásról készült beszámolók és videók megtekinthetők az alábbi linken: Határtalanul! 2017 – Erdély és Horvátország

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!