Felső tagozat kategória bejegyzései

Adventi kézműves délelőtt

December 7-én, szombat délelőtt gyerekektől, szülőktől volt hangos iskolánk. Karácsonyi ajándékokat és díszeket készíthettek tanulóink a különböző helyszíneken. További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Mecsek projektzáró a 6.a osztályban

2019. december 4-én került sor a Mecsek projekt zárófoglalkozására a 6.a osztályban. Kezdésként az osztály tanulói elmondták gondolataikat a természetről, majd előadtak egy, a témához kapcsolódó angol jelenetet. Ezek után hat állomásos megmérettetésen érdekes feladatokat kellett a csapatoknak teljesíteni. Zárásként … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Adventi játszóház

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Mecsek projektzáró 6d

2019. november 25-én került sor a Mecsek projekt zárófoglalkozására a 6.d osztályban. További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Bázisintézményi Szakmai Nap

Közel 40 érdeklődő kolléga vett részt rendezvényünkön. Sokan először jártak nálunk (Komló-Kenderföld, Siklós-Sztárai, Pécs-Mátyás, Pécsvárad-Kodolányi, Drávaszabolcs, Geresdlak, Egyházasharaszti). Mások már visszatérő vendégeink Kaposvárról a II. Rákóczi Tagiskolából és Királyegyházáról. Célunk most is a Lépésről lépésre program népszerűsítése volt. 6 bemutató … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Bázisintézmény, Felső tagozat, Lépésről Lépésre Program | Szóljon hozzá most!

Etyeki kirándulás

2019. november 15-én iskolánk 7-8. osztályos tanulói az EFOP-3.2.5-17 azonosítószámú, “Pályaorientáció kiemelten az MTMI készségek és kompetenciák fejlesztése a köznevelés rendszerében” című pályázat keretében a Korda filmstúdióba látogattak. Itt megismerkedtek a filmkészítés rejtelmeivel, kulisszatitkaival és sétáltak a római, new york-i … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Pályaválasztás | Szóljon hozzá most!

Erdélyi tanulók látogatása

November 12-én tíz nyolcadik évfolyamos tanuló két kísérő pedagógussal látogatott el iskolánkba az erdélyi Paptamásiból és Biharfélegyházáról. A 7.A és 7.B osztály tanulói fogadták őket. Az iskola bemutatása, körbejárása és az ebéd után egy tréningfoglalkozáson vehettek részt, majd közös sportolással … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Halloweeni szellemvadászat

2019. október 25-én iskolánk angolos teamjének szervezésében került megrendezésre az immáron hagyományos halloweeni délután. Az osztályoknak előzetes feladatként olyan meglepetéssel (kifaragott tök, halloween-i ajtódísz, ablakdísz, abrosz, sál, dísztárgy) kellett készülniük, amivel elnyerhették a szellemek jóindulatát. A program a moderntáncosok és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Pályaorientációs nap

Október 24-én került megrendezésre iskolánkban a Pályaorientációs nap, melynek keretében tanulóink a különböző szakmákkal, foglalkozásokkal ismerkedhettek meg. Alsó tagozatosaink az iskolában játékos programok formájában, míg a felsősök iskolán kívüli üzemlátogatások során. További képek az ünnepélyről a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Pályaválasztás | Szóljon hozzá most!

Október 23-i ünnepély

Iskolánk a “Vándorló árnyak” című ünnepi műsorral emlékezett meg az 1956-os forradalom és szabadságharcról. További képek az ünnepélyről a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!