Felső tagozat kategória bejegyzései

Irodalmi pályázati siker

A Míves Tojás Gyűjtemény Muzeális Intézmény fennállásának 20. évfordulója alkalmából irodalmi pályázatot hirdetett általános iskolák felső tagozatos tanulói számára. „Ha az első tojás mesélni tudna!” címmel A pályázat témája: A pályázó a már 5000 darabos gyűjtemény anyagát múzeum látogatással, és/vagy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Március 15.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Felsős farsang 2021 – képekben

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Európa projektzáró a 8.B osztályban

2021. február 12-én került sor az Európa projekt zárására a 8.B osztályban. A projekt során a tanulók összeállították portfóliójukat, majd a projektzárón csapatokba rendeződve egy európai körutazás keretében oldottak meg különböző országokhoz (Skandináv országok, az Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, Spanyolország … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Halloween 2020

2020. október 21-én rendhagyó formában került megrendezésre iskolánk angolos teamjének és a sulirádió stábjának szervezésében a hagyományos halloween napunk . A programban szerepelt maszkkészítő-, tökfaragó- és jelmezverseny mellett szellemvadászat, valamint QR kód alapú halloweeni rejtvényt és Harry Potter kvízt oldhattak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Mecseki túra

2020. október 10-én ismét kirándult iskolánk Természetjáró szakköre. A Hősök teréről induló túra első állomásánál, a Tripammer fánál egy közös sütés és nyársalás volt a program. A jó ízzel elfogyasztott étkezés után Gesztenyésen és Pécsbányán keresztül jutottunk vissza a Hősök … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Mecseki túrák, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Papírgyűjtés eredménye

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Mecseki túra

2020. október 3-án kihasználva a szép időt iskolánk Természetjáró szakkörének tanulói a Hősök tere – Tripammer fa – Melegmányi-völgy – Kőlyuk – Tripammer fa – Hősök tere útvonalat járta végig.

Kategória: Felső tagozat, Mecseki túrák, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Országos angol verseny

Az országos angol nyelvi verseny megyei fordulójára öt tanuló jutott be iskolánkból: Bárány Bálint volt 8.d osztályos tanuló, Betlehem Máté, Kis-Borbás Dorián, Ponnert Míra és Schneider Bálint a 8.a osztályból. A megyei fordulón Schneider Bálint III. helyezést ért el és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Színházlátogatás

2020. szeptember 15-én iskolánk modern táncos tanulói megtekintették a Pécsi Balett Piroska és a farkas című mesebalett előadását a Kamaraszínházban. A programra iskolánk és a Messzehangzó Tehetségek Alapítványának közös pályázata adott lehetőséget.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!