Felső tagozat kategória bejegyzései

Tanévzáró 2024

2024. június 24-én került sor iskolánk a Tanévzáró ünnepélyére. Kulcsár Beatrix, 6.a osztályos tanuló konferálásával és Téliné Nagy Emese, igazgatónő beszéde után díjazásra kerültek a tanév során kiemelkedőt nyújtott tanulóink. A rengeteg könyvjutalom és sportérem mellett az év jó sportolója … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Ballagás 2024

2024. június 21-én került sor iskolánk Ballagási ünnepélyére. Balogh Brenda, 6.a osztályos tanuló konferálásával és Téliné Nagy Emese, intézményvezető beszéde után a hetedikesek részéről Pernecker Noémi, 7.b osztályos tanuló verssel búcsúzott diáktársaitól, míg a nyolcadikosok nevében Nagy-Bán Rebeka, 8.c osztályos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Élményzóna

Iskolánk 3-8. osztályos tanulói az Élményzóna Egyesület által szervezett sport és-kalandnapon vettek részt 2024. június 14-én. Az érdekes feladatok közben közösen sportoltak, játszottak az osztályok, s próbára tették ügyességüket, gyorsaságukat is. A rendezvény kiegészítéseként igazi rally autók nyújtottak élményt a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Török világ projektzáró a 6.A osztályban

2024. június 13-án sikeresen zárta „Török világ” című projektjét a 6.a osztály. A projekt folyamán a tanulók megismerkedtek egy olyan történelmi korszakkal, amely Magyarországot több emberöltőn át érintette és ez által nyomokat hagyott kultúránk több területén is. Az osztály tagjai … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Pál utcai fiúk projektzáró az 5.B osztályban

2024. június 13-án került sor A Pál utcai fiúk projekt zárására az 5.B osztályban. A tanulók bemutatták a projekt során készített produktumaikat, a méta játékot, magyar, angol és német nyelven a kedvenc szereplőiket, feldolgozták és előadták a regény fontosabb jeleneteit … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Osztálykirándulás – 6.a és 8.b

A 6.a és 8.b osztály két napos év végi kiránduláson vett részt Sellyén, a városi Termálfürdő vendégházaiban. Megérkezésünk után azonnal kiderült az ég és a gyerekek belevetették magukat a fürdő hideg és meleg vizes medencéibe. A lubickolások között a füves … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Pál utcai fiúk projektzáró az 5.A osztályban

2024. június 10-én került megrendezésre “A Pál utcai fiúk” projektzárója az 5. A osztályban. A törökmézes szerepébe bújva, a gyerekek megidézték a regény hangulatát, bemutatták a mű keletkezésének történetét, és elénekelték a “Mi vagyunk a Grund” című dalt. Ezt követően … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Pál utcai fiúk projektzáró az 5.C osztályban

2024. június 10-én került megrendezésre A Pál utcai fiúk projektzárója az 5.C osztályban. Nagy szülői érdeklődés mellett az osztály tanulói bemutatták kedvenc szereplőiket magyar és angol nyelven, némajáték formájában eljátszották a regény egyes részeit, előadták két angol nyelvi jelenetet, bemutatták … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Török világ projektzáró a 6.B osztályban

A 6.b osztály június 6-án szellemi, gyakorlati megmérettetéssel zárta a Török világ projektet. A csoportok írásbeli és kahoot-teszt segítségével valamint csoportfeladatuk bemutató előadásával mérték össze tudásukat Pécs török kori életéről, emlékeiről. Erre az alkalomra elkészültek a kor hangulatát megidéző, változatos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Mestermunka projektzáró a 8.A osztályban

2024. június 5-én került sor a 8.A osztály Mestermunka projektjének zárására. A következő témákban hallhatunk érdekes és színvonalas előadásokat: kedvenc film, függőségeket okozó szerek, számítógépes játékok, küzdősportok, labdarúgás, autóipar, autósport, második világháború. Zárásként pedig minden tanuló átvehette megérdemelt Mesterlevelét. További … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!