admin bejegyzései

PontVelem Regisztrációs Verseny

Kategória: Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Erdei iskolában járt a 4.b

2024. február 23-án iskolánk 4.b osztályos tanulói a Mókus Suli foglalkozásán vettek részt. Szerencsére az időjárás is kedvezett nekünk, így egy nagyot sétáltunk az erdőben, mely lehetőséget adott betekinteni csodálatos állat- és növényvilágába. A hátralévő időben pedig a Mecsekben található … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Játszótér felújításának támogatása – adó 1%-os felajánlás

A játszótér iskolánk tanulói számára fontos közösségi pont, ezért célunk, hogy teljes felújításával az uniós elvárásoknak megfelelő barátságos és kreatív teret hozzunk létre. Adójuk egy százalékos felajánlásával támogatni tudják az Alapítvány törekvését. Kérjük, hogy a 18331121-1-02-es adószám megadásával rendelkezzenek Alapítványunk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Alapítvány | Szóljon hozzá most!

Pécsi Iskolai Kispályás Labdarúgó Bajnokság

A Pécsi Iskolai Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2. fordulójában a 3. korcsoportban iskolánk csapata végzett az I. helyen, míg a 4. korcsoportos csapatunk a IV. helyet szerezte meg. Felkészítők: Csilits Richárd és Pintér Tibor Gratulálunk! Bővebb információk a tornáról: https://baranya.mlsz.hu/hir/pecsi-iskolai-bajnoksag-2.-fordulo-eredmenyei

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Felsős farsang 2024

2024. február 16-án került megrendezésre a felső tagozatos tanulóink farsangi karneválja, ahol színvonalas produkciókat láthatott a közönség az osztályoktól. Az osztályok műsorszámai után tombolasorsolással és discoval zárult az este. További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Várjuk a leendő elsősöket!

Kategória: Iskolanyitogató | Szóljon hozzá most!

Grundbirkózás

Február 10-11. között az ország legjobb grundbirkózó csapatai mérték össze tudásukat Csepelen a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia fantasztikus csarnokában. Idén több mint 190 csapat nevezett a bajnokságba. A megnyitó ünnepségen részt vett Balogh Gábor a Magyar Diáksport Szövetség elnöke … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Alsós farsang 2024

2024. február 9-én tartottuk a farsangi karneválunkat. A osztályok színes jelmezbe öltözve vonultak fel és mutatták be táncaikat. A tombolasorsolás, zsákbamacskahúzás mellett közös tánc, lufis játékok színesítették a programot, így mindenki jól érezte magát. További képek a KépTár menüpont alatt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

EpiKalandorok projektzáró a 7.A osztályban

2024. február 8-án került sor az EpiKalandorok projekt zárására a 7.A osztályban, melynek során a Harry Potter és a bölcsek köve című könyvet olvasták és dolgozták fel az osztály tanulói. Kezdésként az osztály egy, a regényhez kapcsolódó érdekes rejtvénysorral készült … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Busójárás

Iskolánk alsósainak egy csapata Benedek Anikó fejlesztő pedagógus vezetésével Mohácson ismerkedett a télűzés hagyományaival. Az “ijesztő” álarcosok, a Duna-part, a színes forgatag nagy élményt jelentett a gyerekeknek. Köszönjük Anikó néni!

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!