admin bejegyzései

Nyílt nap

A leendő elsősök és szüleik látogatták meg a 4. osztályokat, ismerkedtek az iskolával, a tanító nénikkel. Közösen énekeltek, játszottak, gombát készítettek a nagyokkal, így készülnek már a jövő tanévre. További képek a Galéria menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Iskolanyitogató | Szóljon hozzá most!

OTP Roadshow

Iskolánk 5.b, 5.d, 6.a és 7.a osztály tanulói 2018. október 11-én az OTP Roadshow keretében érdekes programon vehettek részt.

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Mecsek projekt – kirándulás

2018. október 2-án a iskolánk 6.a és 6.b osztálya a Mecsek projekt keretében a Tripammer-fához kirándult, melynek során testközelben ismerkedhettek meg a természetismeret órákon tanult növények jellegzetességeivel. A kirándulás tartalmasan és nagyon jó hangulatban telt el. További képek a Galéria … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Nyílt nap

Kategória: Aktuális, Iskolanyitogató | Szóljon hozzá most!

Bázisintézményi Szakmai Napok

2018. október 16-án és november 8-án Szakmai Napokat tartunk iskolánkban. Témák: A projektszerű oktatás lehetőségei a Lépésről lépésre programban Tantárgyközi projektek a felső tagozaton Jelentkezéseket itt várjuk. Határidő: 2018. október 12.

Kategória: Bázisintézmény, Lépésről Lépésre Program | Szóljon hozzá most!

Hopplá nyomában-ismerkedés a várossal

A 2.b osztály tanulói egész tanévben Pécs város nevezetességeivel ismerkednek. Október 3-án belvárosban követték Hoppla nyuszi és barátai lábnyomát a Színház téren, felültek a városnéző kis vonatra, fagyiztak a Lapátos (felújítják) helyett a Mecsek cukrászdában. Legelőször a város főterét, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Elem,- mobilgyűjtés október végéig

Gyűjtés helyszíne: csütörtök reggel a büfénél, a hét többi napján 309-es teremben.

Kategória: Aktuális, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Zenés látogatás

A Zene világnapján a 2.b osztály az óvodában vendégeskedett. Együtt énekeltek, zenéltek, táncoltak és játszottak a Katica csoport ovisaival.    

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Szitakötő oktatási program

Iskolánk már harmadik éve vesz részt a Szitakötő irodalmi és ökológiai gyerekfolyóirat oktatási programjában. Szeptember 25-én a 3.c osztály játékos foglalkozáson ismerkedett az őszi számmal, majd iskolánk pedagógusai vettek részt képzésen.    

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Élmény, tapasztalat, tanulás a természetben

Iskolánk 4. évfolyamos tanulói szeptember 28-án Vasasra, a KoBeKo Közösségi Ház kertjébe látogattak, ahol a konyhakerti növényekkel ismerkedtek, dughagymát ültettek. A közeli lovardában az állattartásról szereztek közvetlen tapasztalatokat, ismereteket.    

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!