admin bejegyzései

Szülői klub

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!

Országos elismerés

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) ebben az évben szeptember 27-én rendezte meg az Európai Diáksport Napja magyarországi programjait. Az Európai Diáksport Napja magyar kezdeményezésből nőtte ki magát nemzetközi eseménnyé. Az MDSZ az Európai Diáksport Napja keretében tavaly indította el díjazási … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Sport | Szóljon hozzá most!

Kodály focikupa

Október 3-án iskolánk tanulói részt vettek a Kodály Zoltán Gimnázium labdarúgó tornáján! A fiúk ügyesen játszottak és a négy csapatos minitornán a második helyet sikerült megszerezniük!

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Nyílt nap

Kategória: Iskolanyitogató | Szóljon hozzá most!

Herendi kirándulás

2019 október 3-án iskolánk 7-8. évfolyamos tanulói a Herendi Porcelángyárba tettek látogatást az EFOP-3.2.5-17 azonosítószámú, “Pályaorientáció kiemelten az MTMI készségek és kompetenciák fejlesztése a köznevelés rendszerében” című pályázat keretében. További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Felső tagozat, Pályaválasztás | Szóljon hozzá most!

Papírgyűjtés eredménye

Kategória: Aktuális, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Határtalanul! kirándulás – Erdély

2019. szeptember 25-28. között iskolánk 7. évfolyamos tanulóival a Határtalanul! program keretében Erdélyben kirándultunk. Az első napon a nagyváradi városnézés mellett túráztunk Rév és Vársonkolyos környékén, ahol megtekintettük a Sebes-Körös vidékét és barlangokat fedeztünk fel, majd egy vársonkolyosi turistaházban töltöttük … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Európai Diáksport Napja 2019

2019. szeptember 27-én került megrendezésre az Európai Diáksport Napja, melyhez iskolánk is csatlakozott. A program egy közös bemelegítéssel kezdődött az udvaron, majd az iskola épülete körüli váltófutással folytatódott. A nap programjában szerepelt még küzdősport, piloxing tréning, tájékozódási mátrix, foci, méta … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat, Sport | Szóljon hozzá most!

Atlétika ügyességi csapatbajnokság

Atlétika ügyességi csapatbajnokság megyei döntőjén magasugróink I. helyezést értek el (Stettner Viktória, Bátor Boglárka, Buzási Rebeka, Nagy Denissza, Schwarcz Adrienn), míg kislabdahajítás versenyszámban II. helyezett lett csapatunk (Tornyos Karolina, Pápai Vanessza, Buzási Regina, Buzási Rebeka, Ponnert Míra). Gratulálunk a szép … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Papírgyűjtés

Kategória: Aktuális, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!