admin bejegyzései

Farsang – felső tagozat

Kategória: Egyéb | Szóljon hozzá most!

Iskolanyitogató

Kategória: Iskolanyitogató | Szóljon hozzá most!

Alsós farsang 2020

2020. február 22-én került sor az alsó tagozatos tanulók farsangi karneváljára, ahol az osztályok ötletes jelmezekben mutatták be a produkcióikat, majd utána a közös játékokon is mindenki jól szórakozott. További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Grundbirkózás

Február 16-án rendezték Pécsett az ország 12 legjobb csapatát felvonultató Grundbirkózás Országos Diákolimpiai Döntőt, ahol Iskolánk 3-4. osztályos fiú csapata a III. helyen végzett! Csapattagok: Kozák Dávid, Tomori Dániel, Gábor Dominik, Radics Bálint, Korpusz Gergő, Benczek Máté, Szokola Bálint, Orsós … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Grundbirkózás

Február 15-én Pécsett rendezték a Grundbirkózás Országos Döntőjét a lányoknál, ahol iskolánk 1-2. osztályos leány csapata a VII. helyen végzett.

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Környezetismeret vetélkedő

A versenyhez kapcsolódó tájékoztató innen tölthető le: Környezetismeret vetélkedő tájékoztató 2020

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Világot látott a 4.b osztály

2020. február 11-én Dr. Vörös Zoltán egyetemi adjunktus ellátogatott a 4.b osztályba és kalandozásokra vitte a gyerekeket. Elrepültek Amerikába, a repülőgépük az USA-ban landolt, továbbszálltak a színes Mexikóba, majd Laoszban illetve Kínában kötöttek ki, ahol megmászhatták a Kínai nagy falat. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

EpiKalandorok projektzáró a 7.d osztályban

2020. január 23-án az Epikalandorok projekt keretén belül a 7.d osztály író-olvasó találkozót szervezett. Vendégünk volt a Pécsen élő, Karinthy-gyűrűs humorista, író és előadóművész, jó néhány gyerekeknek szóló könyv szerzője, Nagy Bandó András. Mesélt a gyerekeknek az olvasás és a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Farsang – alsó tagozat

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Európa projektzáró a 8.a és 8.d osztályokban

2020. január 30-án a belvárosban zárta projektjét a két osztály. Előzetes feladataik között szerepeltek, szinte minden tantárgyat megmozgató olyan csapatmunkák, melyből kiállítást rendeztek osztálytermükben. A délelőtt folyamán a turistáknak álcázott csapatok térkép és mobiltelefon segítségével keresték fel a belváros nevezetességeit. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!