admin bejegyzései

Virágültetés

  A 2.C osztály tanulói kertészkedtek, virágmagokat ültettek a kültéri tanteremben és reméljük nemsokára sok szép növényben gyönyörködhetünk.

Kategória: Alsó tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Hoppla nyomában – 2.b

Újra követjük Hoppláék nyomait. Most a Tudásközpontban jártunk. Minket is lenyűgözött a KAPTÁR. A háromszögekből álló színes MOZAIK káprázatos látványt jelent, mi is tátott szájjal gyönyörködtünk benne. Szilas Miklós gyermekkoncertjét is meghallgattuk, ha már ott jártunk. Jól szórakoztunk telt házas … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Kozma László Országos Informatika Alkalmazói Tanulmányi Verseny

Iskolánk BöngészŐK csapata IV. helyezést ért el a Kozma László Informatika Alkalmazói Tanulmányi Verseny országos döntőjében. A csapat tagjai: Boros Réka, Nemes Richárd és Szabó Marcell, 8.a osztályos tanulók. Gratulálunk!

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Olvasóverseny

A HEBE Kft. 2018-2019-es tanévben meghirdetett országos olvasóversenyén Varga Ákos, 5.a osztályos tanulónk az 5-8. osztályos korcsoportban 11. helyezést ért el. Gratulálunk!

Kategória: Felső tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Filmforgatás

Iskolánk Eck Imre Alapfokú Művészeti Iskolás tanulóinak “Meszesi nagyok” színjátszó csoportja rövidfilmet forgatott az Erla Kft. nagykozári filmstúdiójában. Drámapedagógus: Kocsis Zsófia. Köszönjük a lehetőséget a Filming in Pécs-nek / Erla Kft.-nek!

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Vendégünk volt Roland bácsi – 2.b

Még mindig projektünk a KERÉKPÁR. Roland bácsi különböző bicikliket (BMX, hegyikerékpár, versenykerékpár) mutatott nekünk. Megismerkedtünk a bicikli alkatrészeivel, tartozékaival. Bemutatta a biciklista kényelmes öltözetét is. Beszélgettünk a bicaj történetéről, fejlődéséről. Köszönet Roland bácsinak!

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Szivacskézi Fesztivál

Április 6-án iskolánk 3. osztályos tanulói a Szivacskézi Fesztivál rendezvényén vettek részt Móron.

Kategória: Sport | Szóljon hozzá most!

Motoroztunk – 2.b

“Öreg diák, nem vén diák” tartja a mondás. Iskolánk egykori tanítványa lepte meg ezzel a fantasztikus élménnyel az osztály nebulóit. Kevéske rokoni szál az egyik tanítóval is segített a program létrejöttében (nagynéni-unokaöccs). Két keréken száguldottunk az udvaron a 18 éves … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Díjkiosztó

A 2.C-sek Budapesten jártak, ahol a Év ásványa című pályázat eredményhirdetésén vettek részt. Az oklevelek mellett Fülöp Lázár ásványt is kapott ajándékba.

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek | Szóljon hozzá most!

Az első évfolyamra történő beiratkozás

A tanköteles tanulók első évfolyamra történő beiratkozásának időpontja: 2019. április 11. (csütörtök) 7-18 óráig 2019. április 12. (péntek) 7-15 óráig A tanköteles tanulók első évfolyamra történő beiratkozásának helye: Pécsi Meszesi Általános Iskola könyvtára (7629 Pécs, Komlói út 58.) Beiratkozáshoz szükséges … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Iskolanyitogató | Szóljon hozzá most!