admin bejegyzései

Pályázati jutalom

Domokos Gergő 4.C osztályos tanulónk a Fenntarthatósági témahét, Mesélnek a fák című irodalmi pályázatának I. helyezettje nagy örömmel vette át ajándékait.

Kategória: Alsó tagozat, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Kellemes Ünnepeket!

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket és nagyon boldog új esztendőt kívánunk Mindenkinek!

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!

Koldusének a 4.C előadásában

Békés, boldog ünnepeket kíván a 4.C osztály

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Pályázati eredmény

Iskolánk 4.C osztályos tanulója, Domokos Gergő országos elismerésben részesült. Gergő versét és képzőművészeti alkotását, melyeket a Fenntarthatósági témahét, Mesélnek a fák című irodalmi pályázatára készített a korosztályából beérkezett 330 pályamű közül választották ki, I. helyezést ért el és az Országos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Versenyek, Zöld hírek | Szóljon hozzá most!

Rotary Advent 2020

Rotary Advent 2020 – 16. nap – Pécsi Meszesi Általános Iskola A Pécsi Rotary Club Alapítvány mai napi támogatói a PÉTÁV Kft. és az izraeli GB Tours Busztársaság. Az általuk felajánlott 100-100 ezer forint támogatást a Pécsi Rotary Club Alapítvány … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!

Gyászolunk

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!

Sztárfotózás a 4.C osztályban

Ma reggel az utolsó filmkockák is a helyükre kerültek. Elkészült filmünk. Színészeink premier előtti fotózáson vettek részt. Várhatóan a hónap közepén lesz látható a “hazai mozikban” a Koldusének című alkotás.

Kategória: Alsó tagozat | Szóljon hozzá most!

Ajándék

Kirakó, társas, puzzle… Sok új játékkal gazdagodtak a 2. osztályosok. Köszönjük a Pécsi Nőegylet újabb adományát!

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!

Így készül a „Koldusének”

Rendhagyó projektzáróra készül a 4.C osztály. A „Család” téma zárására egy mesejáték bemutatásával készülnek. A mai helyzetben nem hívhatják meg szüleiket az előadásra, így film formájában juttatják el hozzájuk. A fotók a hétfő reggeli próbán készültek. Aki kíváncsi a kis … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Projektek | Szóljon hozzá most!

Fogadóóra

Kedves Szülők! Ebben a félévben sajnos nincs lehetőség a hagyományos fogadóórák megtartására. Gyermekükről telefonon érdeklődhetnek november 30. – december 4. és december 7. – december 11. között a megadott egyéni fogadóórák idején. A pedagógusokat a következő telefonszámokon érhetik el: +3672/239-747 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!