admin bejegyzései

Indiántábor – 4. nap

Vasárnapra tekintettel pihentető napot szerveztek nekünk törzsfőnökeink, de azért aktívan töltöttük ezen napunkat is. Délelőttünk tábori indián sátrunk festésével, színesítésével telt. Délutánunkat szabadidős tevékenységeinket kézműves programok tették változatossá. Így készülhetett el Kaktusz Kavics Olivér és felesége, Olívia. Jó hír! Napok … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Indiántábor – 3. nap

A délelőttöt Fenyvesen töltöttük, ahol nyomolvasási képességünket kihasználva kellett rejtvényeket megoldanunk. Utána indulhatott a shoppingolás. Táborba való visszaérkezésünk után kipihenve fáradalmainkat, megkíséreltük a fürdést a Balatonban. Azonban a víz hidegnek bizonyult, így nem maradtunk sokáig benn. Az álomfogók befejezése mellett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Indiántábor – 2. nap

A délelőtt folyamán indiánkörön vettünk részt, ahol többféle feladatot teljesítve jobban megismertük a különböző indián szokásokat. A délutánt leginkább a Balatonban töltöttük, de azért jutott idő a sportolásra is. Vacsora előtt elkezdtük az álomfogók készítését. A napot esti fürdéssel és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Indiántábor – 1. nap

Az első napunk a tábor elfoglalásával kezdődött. Programjaink közé tartozott az új táborozók felavatása és a totemoszlop elkészítése. Az avatást követően az időjárásra tekintettel a strandolást választottuk. Ezután a csapatok megfestették totemállataikat a totemoszlophoz. Így estére indiántáborunk törzsi jelképe felállításra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Messzehangzó Tehetséggondozó Természettudományos és Művészeti táborok

Tehetséges tanulóink évek óta részt vesznek a Messzehangzó Tehetségek Alapítvány által szervezett évközi tehetséggondozó programokon és nyári táborokon. Az idei tanévben tíz tanulónk pályázott sikeresen és lehetett részese így az Alapítvány által július elején szervezett Természettudományos és Művészeti táboroknak. Hat … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Zsályaligeti Élménytábor

Iskolánk 3-4-5. osztályos tanulóival június végén egy hetet töltöttünk a Zsályaligeti Élménytáborban. A hét során kirándultunk Mohácsra, Pécsre és Siklósra. Mohácson ellátogattunk egy lovardába, ahol tanulóink lovagoltak, íjászkodtak és lovas kocsikáztak, majd voltunk a Busóudvarban, a Duna parton és kipróbáltuk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!

Közérdekű információk

Nyári ügyelet az alábbi napokon 9:00-13:00 óráig 2018. június 27. (szerda) 2018. július 11. (szerda) 2018. július 25. (szerda) 2018. augusztus 8. (szerda) 2018. augusztus 22. (szerda) Balatoni nyári tábor – Balatonfenyves-alsó 2018 augusztus 9-15. Pótvizsga 2018 augusztus 29. (szerda) … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!

Együttműködés szülőkkel

A Tempus Közalapítvány számára Zágon Bertalanné, a Lépésről Lépésre Program szakmai vezetője dolgozta ki az “Együttműködés szülőkkel” kurzus anyagát. A modulok összeállításában a Kiskörösi EGYMI pedagógusai mellett részt vettek intézményünk nevelői is: Karsainé Baktai Julianna, Jékiné Szabó Rita, Kovács Balázs. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Lépésről Lépésre Program | Szóljon hozzá most!

Vakáció

Kategória: Aktuális | Szóljon hozzá most!

Ballagás 2018

2018. június 15-én került sor iskolánkban a Ballagási és tanévzáró ünnepélyére. Iskolánk 8.a, 8.b és 8.d osztályos tanulói elbúcsúztak tanáraiktól, tanulótársaiktól. Az ünnepélyen díjazásra kerültek a tanév során kiemelkedőt nyújtott tanulóink. A műsort művészeti iskolás tanulóink és iskolánk modern táncos … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | Szóljon hozzá most!