Tájékoztató – megváltozott munkarend

Tisztelt Szülők! Kedves Tanítványaink!
2020. március 16-ától, azaz hétfőtől, tantermen kívüli digitális oktatással folytatjuk a 2019/2020-as tanévet. Ez azt jelenti, hogy a tanulóknak tilos a köznevelési intézmények oktatási célú látogatása, vagyis a tanítás folyik tovább, de az iskolák bezárnak. Ennek formáiról, részleteiről később fogunk tájékoztatást adni.
Hétfőtől a szülők igényei alapján, a területileg illetékes tankerületi központ munkanapokon megszervezi a tanulók napközbeni kiscsoportos felügyeletét.
A gyermekétkeztetés biztosítása önkormányzati feladat. A főzésre jelenleg is használt konyhák rendelkezésre állnak, a gyermekek étkeztetése azonban nem történhet az oktatási-nevelési intézményekben. Valószínűleg az étel elvihető lesz az intézményből, a megszokott nyári menetrend szerint.
„A tantermen kívüli, digitális munkarend időtartalma alatt a tanulók lehetőleg kerüljék a nagyobb csoportos találkozásokat, közös programokat. Felügyeletüket a szülők, családok, szomszédok, bevonásával kis csoportokban célszerű megszervezni. A gyermekek felügyeletét nem javasolt a nagyszülőkre bízni, hiszen ők a legveszélyeztetettebbek.”
Kérünk mindenkit, hogy figyelje a KRÉTA elektronikus naplót, valamint az iskola hivatalos honlapján és Facebook oldalán közzétett üzeneteket és az elkövetkezendő hetekre szóló rendelkezéseket.
Köszönöm megértésüket és együttműködésüket.
Üdvözlettel:
Téliné Nagy Emese
intézményvezető

Kategória: Aktuális | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.