Bázisintézményi Szakmai Nap – 2019. április 30.

Hosszú évek óta járnak intézményünkbe kollégák ”ötletet lopni” mindennapi munkájukhoz. A mai nap témája a differenciálás volt. Géth Judit 6.A osztályban nyelvtan órán, Patakiné Rónai Csilla 2.C és Jékiné Szabó Rita 2.B osztályokban szövegértés témában mutatott lehetőséget differenciált rétegmunkára. Siklósról, Királyegyházáról és több pécsi iskolából (Belvárosi Ált. Isk., Bánki Donát Úti Ált. Isk., Éltes EGYMI, TVT és Apáczai Csere János Ált. Iskola) érkeztek érdeklődők.
Csatlakozott ehhez a csapathoz egy nyírbátori általános iskola tantestülete is. Ők az Inschool pályázat egymástól tanulási lehetőségét kihasználva jártak nálunk. A fent említett órákon kívül választhattak még a következő kínálatból: Barka Szilvia 7.B differenciálás történelem órán, Darvasi Tünde 6.B és Kovács Balázs 5.A tantárgyközi projektek, Nyíri Eszter reggeli beszélgetőkör 1.A és Stocker Tamás fejlesztő órájából.
Számukra az intézmény igazgató asszonya, Téliné Nagy Emese mutatta be az iskolát és Jékiné Szabó Rita az iskolánkban működő Lépésről Lépésre Módszertani Régió Központ vezetője az itt folyó szakmai munkát, ami a Lépésről Lépésre Programra épül.
Az egyik vendég így értékelte a látottakat: „Sajnálom, hogy csak egy órát nézhettem meg, a kollegáimtól tudom, hogy mindegyik osztályban jól érezték magukat, tudnak hazavinni valamit. Készítsetek filmeket, hogy megnézhessük azokat és legalább azokból tanulhassunk!”

További képek a KépTár menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Bázisintézmény, Felső tagozat, Lépésről Lépésre Program | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.