Pedagógus továbbképzés

A Partners Hungary Alapítvány és az intézményünkben működő Lépésről Lépésre Módszertani Régió Központ közös szervezésében immár második alkalommal került sor 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzés szervezésére. Mohácsról, Kaposvárról, Tolnából és Pécsről érkeztek tanítók, tanárok a rendezvényre. Hortobágyi Lászlóné Zsuzsa, Göndöcs Gabriella, Jékiné Szabó Rita trénerek vezetésével, aktív részvétellel, saját megtapasztalás útján ismerkedhettek meg ezzel a gyerekközpontú programmal. Köszönet jár annak az amerikai adakozó házaspárnak, aki 14 pedagógus részvételét finanszírozta!
Néhány megjegyzés a záró értékelő körből:
Újdonság volt szinte minden, kiestem a gyakorlatból. Élmény volt. Megnyugvás számomra, hogy a gyermekem ilyen osztályba jár, a kicsit is szeretném majd ilyen osztályba íratni.
Azt kaptam, amit vártam. Sőt többet! A társaság miatt. Biztos, hogy az első tanítási naptól fogom használni a reggeli beszélgetést.
Jó lenne, ha folytatódnának a bemutató órák, a műhelyfoglalkozások.
Többször úgy éreztem, hogy ezt már hallottam, de mégis sok hasznos, felsőbe is beépíthető dolgot és működhető dolgot tanultam.
Amit korábban a műhelymunkákon láttam, az most rendszerré állt össze.

   

   

Kategória: Lépésről Lépésre Program | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.