Indiántábor 2018

Véget ért indiántáborunk. Az utolsó napra pakolás, sportolás, közös pizzázás és a búcsú pillanatai maradtak. De mielőtt lezárnánk a tábort röviden tekintsünk vissza mi is történt velünk az elmúlt héten.
A megérkezést követően felavattuk első táborozóinkat, majd indiánneveink kiválasztása után elkészítettük saját kitűzőinket. A hét során megalkottuk táborunk törzsi jelképeit: totemoszlop, indiánsátor és tábori molinó, melyek egész héten ékesítették táborunkat. Emellett számos próbát kellett még teljesítenünk: kiálltuk az indiánkör próbáit, nyomolvasási képességünket felhasználva megfejtettük a Fenyvesen elénk táruló rejtvényt és érzéseinkre hagyatkozva festettünk egy vers és nyugtató zene kíséretében. A hét során lehetőségünk volt tollakat gyűjteni, melyet aztán az utolsó napokban beválhattunk az általunk választott tárgyakra. Mindezek mellett Márián vízibicikliztünk, kézműveskedtünk (álomfogót, kavicskaktuszt készítettünk, karkötőt fontunk és pólót batikoltunk) sportoltunk (fociztunk, kosaraztunk, röpiztünk, pingpongoztunk, tollasoztunk) és természetesen rengeteget fürödtünk a tengerünkben.
Élményekben és eseményekben gazdag táboron vagyunk túl. A indiántáborunkat elhagyva könnyes szemmel tekintettünk vissza és várjuk a jövő évi balatoni tábort.

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.