Balatoni tábor 2016

Iskolánk tanulóival 2016. július 21-27. között Balatonfenyves-alsón táboroztunk, ahol megrendeztük saját tábori olimpiánkat.
Az első napon a tábori olimpia megnyitója mellett sor került az új táborozók felavatására, valamint az olimpiai láng meggyújtására. A csapatok elkészítették saját olimpiai zászlóikat, emellett megméretették magukat vízi, szárazföldi és szellemi olimpiai versenyszámokban.
Bár mindennap voltunk a Balatonban, az időjárás nem volt végig kegyes hozzánk, így a tervezett vízibiciklizés elmaradt. A fürdés és az olimpiai programok mellett különböző kézműves programok színesítették a hetet: batikolás, szövés, gyöngyfakészítés, karkötőkészítés, bagolykészítés, hajókészítés. A programok mellett kirándultunk egyet Fenyvesre is.
A záróest során a csapatok bemutatták a csapatindulóikat és csapatzászlóikat. Díjazásra került a szobák között meghirdetett tisztasági verseny, valamint minden tábori olimpikon átvehette jól megérdemelt aranyérmét. Ezek mellett képes beszámolóval felidéztük a tábori napokat, valamint a tábor során forgatott filmet tekintettük meg. Az estét és a tábori olimpiát zenével és tánccal zártuk le.
Kissé nehéz szívvel tértünk haza, hiszen szívesen eltöltöttünk volna még néhány napot együtt. Várjuk a jövő nyári táborozást!
További képek a táborról a Galéria menüpont alatt láthatók.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.