Hős-tábor 2019

Véget ért idei táborunk. Az utolsó napra pakolás, sportolás, közös pizzázás és a búcsú pillanatai maradtak. De mielőtt lezárnánk hős-táborunkat röviden tekintsünk vissza mi is történt velünk az elmúlt héten.
A megérkezést követően felavattuk első táborozóinkat. Hős-táborunkat Superman, Batman és Hulk nyitották meg. A tábor első napjaiban egy őrült filmrajongó gonosztevő azzal fenyegetett meg minket, hogy a földig rombolja a tábort, amennyiben nem készítjük el neki a 2019-es év legjobb szuperhős filmjeit. Így a hetünk középpontjába filmjeink készítése került: csapatonként megírtuk a forgatókönyveket, felvettük a jeleneteket, elvégeztük a szükséges vágási műveleteket és elkészítettük filmes plakátjainkat. Az utolsó esti filmpremierrel megmentettük szeretett táborunkat. A hét során rengeteg érdekes és élménydús programban lehetett még részünk: az egyéni hőspróbák során ajándékokért küzdhettünk, csapatban kipróbálhattuk hős-képességeinket a Hőshatos próbáival, megtekintettük Szegedi Miniszínház Don Quijote kalandjai című eladását, a hőstükör önismeretei tréningfoglalkozásain vehettünk részt, elkészítettük tábori molinónkat, kirándultunk Fenyvesre, valamint kézmüveskedtünk, sportoltunk és természetesen sokat fürödtünk magyar tengerünkben.
Élményekben és eseményekben gazdag táboron vagyunk túl. A hős-táborunkat elhagyva könnyes szemmel tekintettünk vissza és várjuk a jövő évi balatoni tábort.

Kategória: Aktuális, Alsó tagozat, Felső tagozat | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.