júl 07

Köszöntjük honlapunkon!

Kedves Szülők, Diákok, Érdeklődök!
Szeretettel köszöntünk minden látogatót honlapunkon. Folyamatosan frissítjük a felület, ahol betekintést nyerhetnek a vasasi iskola múltjába és mindennapjaiba.
Bemutatjuk iskolánkat, oktató és nevelő munkánk sajátosságait, teljes körű képet adunk a tanórán kívüli tevékenységekről, aktuális hírekről, programjainkról, tanulóink kiváló teljesítményéről, különböző versenyeredményekről. Lehetőséget teremtünk az osztályok bemutatkozására, megtalálhatják az intézményünkkel kapcsolatban álló partnerek elérhetőségeit.
A különböző nyomtatványok, tájékoztató kiadványok könnyen elérhetők és letölthetők. Honlapunkat összekapcsoltuk fb oldalunkkal ahol számtalan fotót érhetnek el.
Reméljük, kellemes és hasznos időtöltést tudunk biztosítani az idelátogatók számára.
Zámbó György igazgató

júl 07

Határtalanul – Beszámoló 2017

Lezajlott a Határtalanul! program 2017-es horvátországi kirándulása, melynek a beszámolóját itt olvashatják, a videó pedig a tovább után tekinthető meg:
Tovább a teljes tartalomhoz »

jún 08

Nyári napközi ebédbefizetés

Tisztelt Szülők!

A nyári napközire 2017.06.09-én, pénteken 7:30-9:30-ig lesz lehetőség a Vasasi iskolában.
Étkezéses napok száma: 10
menza (napi 1x étkezés) 100 % 342,9 Ft / nap, 50% 171,45 Ft / nap
napközi (napi 3x étkezés) 100% 508 Ft / nap, 50% 254 Ft / nap
Pótbefizetésre a Komlói úti pénztárban (Komlói út 58. Iskola ) van lehetőség 2017.05.15-ig !

Köszönettel
Bartó Nikolett
06 30/ 646 – 8217

jún 03

Nemzeti Összetartozás Napja

A vasasi templomkertben tartottuk meg a nemzeti összetartozás napján az iskolai műsorunkat, amelyet a 6. osztály tanulói adtak elő. Ezúton is gratulálunk Nekik!
Tovább a teljes tartalomhoz »

jún 01

Bábszínház a Pécsi Jótékony Nőegylet jóvoltából

A Budai Városkapu Iskola Vasasi Tagintézményének tanulói közül a Pécsi Jótékony Nőegylet által 1997-ben alapított “nekem nincs ebédem” elnevezésű támogatói programukból idén 9 tanuló kapott ingyenes iskolai étkeztetést. A támogatott gyerekek számára évzáró kultúrális programot szerveztek a Zsolnay Kúltúrális negyedben, a Bóbita Bábszínház szabadtéri színpadán. A “Terülj, terülj asztalkám ” c. színdarabot tekinthették meg a gyerekek. Majd ezt követően a Teleky Catering támogatásával palacsintázni hívtak meg Bennünket!
Köszönjük!
Tovább a teljes tartalomhoz »

máj 27

Bányamanó járőrverseny

Magyar Honvédelem, valamint a Hősök Napja alkalmából rendezett Járőrverseny lll. fordulójára Pécs Hősök tere – Árpádtetőn került sor, melyen bányamanóink is részt vettek.
Tovább a teljes tartalomhoz »

máj 20

Kerékpártúra 2.

Megvalósult a 2. tavaszi kerékpártúránk. Csodálatos időben, közel 11 km-t tekertünk.
Tovább a teljes tartalomhoz »

máj 20

Bányamanó kirándulás

Iskolánk bányamanói május 20-án, szombaton a szabolcsi bányavilágba tettek betekintést. Megtekintették a Pataki emlékparkot, az Új György aknát, a szabolcsi szénpályaudvart, a Szabolcs tárót, majd a Bányatónál is voltak – a szép, kora nyári időben. A túrát egy finom paprikáskrumpli zárta! Ezúton is köszönjük a szervezőknek.
Tovább a teljes tartalomhoz »

máj 10

Házi atlétikaverseny 2.

A felső tagozatos fiúk is megmérettették magukat, ahol a következő eredmények születtek:
Tovább a teljes tartalomhoz »

máj 08

Kirándulás

A felső tagozatok pénteken kirándultak. A cél a Szent György-hegy volt, de az eső miatt vissza kellett fordulni, csak a tervezett út felét sikerült megtenni.
Tovább a teljes tartalomhoz »

Régebbi bejegyzések «