Jótékonysági bál

Kiemelt

Kedves Mindenki !

Az előző évben nagyon örültünk , hogy viszont láthattunk régen, 15-20-25 évvel ezelőtt végzett tanítványainkat is! Ezen felbuzdulva jött az ötlet, hogy milyen jó lenne, minél több rég nem látott diákunkkal találkozni! Így a vasasi Szülök, bálozni vágyók mellett nagyon örülnénk Nektek…!
Ha megoldható, ebben az időpontban gyertek haza, szeretettel várunk!
Ezért hirdetjük az időpontot már idejében!

A vasasi iskola tanári kara

2019_0208_bali meghivo23

Köszöntjük honlapunkon!

Kiemelt

Kedves Szülők, Diákok, Érdeklődök!
Szeretettel köszöntünk minden látogatót honlapunkon. Folyamatosan frissítjük a felület, ahol betekintést nyerhetnek a vasasi iskola múltjába és mindennapjaiba.
Bemutatjuk iskolánkat, oktató és nevelő munkánk sajátosságait, teljes körű képet adunk a tanórán kívüli tevékenységekről, aktuális hírekről, programjainkról, tanulóink kiváló teljesítményéről, különböző versenyeredményekről. Lehetőséget teremtünk az osztályok bemutatkozására, megtalálhatják az intézményünkkel kapcsolatban álló partnerek elérhetőségeit.
A különböző nyomtatványok, tájékoztató kiadványok könnyen elérhetők és letölthetők. Honlapunkat összekapcsoltuk fb oldalunkkal ahol számtalan fotót érhetnek el.
Reméljük, kellemes és hasznos időtöltést tudunk biztosítani az idelátogatók számára.
Zámbó György igazgató

Mozgásterápia

Örömmel értesítjük a kedves Szülőket, hogy iskolánkban az alsós gyerekek tanulási nehézségek megelőzésére és oldására minden reggel Kulcsár Mihályné fejlesztőpedagógus által kidolgozott mozgásfejlesztő és stresszoldó tornáját végzik csoportos keretek között. A komplex mozgásterápia segítségével megelőzhető, csökkenthető vagy felszámolható a tanulási nehézség. Viszonylag rövid idő alatt javulhatnak dyslexiás, dysgraphiás tünetek, és enyhülhetnek a már kialakult magatartási problémák.

Ebédbefizetés

Tisztelt Szülők!
 
Emlékeztetőül:
 
December 12-13-án (csütörtök-péntek) lesz a meszesi iskolában az étkezésbefizetés, egyéb napokon a többi pénztár áll rendelkezésükre az Elszámolóház honlapján, és az iskola bejáratánál megtalálható nyitvatartási rend szerint.
 
A januári étkezést ebben a hónapban csak 19-ig lehet befizetni a pénztárakban, későbbi pótlásra már nincs lehetőség!
 
Megértésüket köszönjük!

Gyászolunk!

“Küzdöttél, de már nem lehet,
Csend ölel át és szeretet,
Csak az hal meg, kit felednek,
Örökké él, kit igazán szeretnek.”
(Kosztolányi Dezső)
 
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy iskolánk tanulója, Catrone Marcell már nincs többé közöttünk.
Drága emléke szívünkben örökké él!
Képtalálat a következőre: „mécses”