Lovag-tábor 2020

Véget ért szeretett balatoni Lovag-táborunk. Az utolsó napra fürdés, sportolás, közös pizzázás, pakolás és a búcsú pillanatai maradtak. De mielőtt lezárnánk Lovag-táborunkat röviden tekintsünk vissza mi is történt velünk az elmúlt héten.
Megérkezvén Fenyves mezejére királyunk és főnemesei előtt esküt tettünk, hogy az előttünk álló próbatételeket kiállva megszerezzük a lovagi méltóságot. Az eskütételt követően megalakultak nemesi házaink: a 14 karát rendje, a XXI. század lovagjai, a Bocsok háza, a Süti lovagok, Tamás bácsi hadserege és a Páncélosok háza. Minden nap egy-egy lovagi erény (hűség, becsületesség, állhatatosság, méltányosság, bátorság, bőkezűség) birtokába juthattunk, melyhez különböző próbatételeket teljesítettünk: elkészítettük házaink címereit és plakátjait, megalkottuk váraink makettjeit, fegyvereket készítettünk, megírtuk és bemutattuk nemesi házaink legendáinak történetét. Egy izgalmas lovagi torna keretében tettünk tanúbizonyságot lovagi készségeink (vívás, úszás, nyilazás, vadászat, verselés, lovaglás és sakk) meglétéről. Lovagi vásáron kereskedhettünk a hét során zsákmányolt portékáinkkal. Ezek mellett sportoltunk, kézmüveskedtünk, kirándultunk Fenyvesre és persze sokat fürödtünk a tengerünkben. A hét során elkészített tábori molinónk egységesítette a lovaggá avatott nemesi házaink tagjait.
Élményekben, érzelmekben és eseményekben gazdag táboron vagyunk túl. A Lovag-táborunkat elhagyva könnyes szemmel tekintettünk vissza és várjuk a jövő évi balatoni táborozást.

Kategória: Alsó tagozat, Felső tagozat | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.